Pretraži
Filters
Zatvori

Michelin vas nagrađuje pri kupovini 4 ljetna pneumatika

carreraauti akcija

Razveselite vaše najmlađe i u razdoblju od 01.04.-30.04.2019., kupnjom i montažom 4 ljetna Michelin pneumatika, uključujući i Michelin Crossclimate, na dar dobivate:

 • Autiće Carrera Go - Misson Control za kupnju pneumatika dimenzija od 17” do 23”
 • Autiće Carrera First - Mickey and Roadster Racers za kupnju pneumatika dimenzija od 14” do 16”.


O brandu Carrera Toys

Carrera brand je njemačka marka minijaturnih trkaćih automobila, predstavljena 1960. godine. Svojom jedinstvenom kombinacijom tradicije s inovativnim proizvodima i uporabom visoke tehnologije, Carrera je krenula u još jedan put do uspjeha, uz stalan rast u zemlji i inozemstvu. Linija "Carrera 124" obnovljena je kao vrhunski asortiman proizvoda Carrera Exclusiv. Za početnike i mlade, 2001. godine razvijena je akcijska staza nazvana Carrera GO !!!, spremna izdržati najteže zahtjeve za kvalitetom u mjerilu 1:43. Tradicionalna skala vozila 1:32, Carrera Evolution, također je dodatno poboljšana. No, na vrhu svega, bio je digitalni sektor trkališta koju je Carrera revolucionirao.

 

Visoki standardi

Sigurnost i kvaliteta su oduvijek bile od najveće važnosti za Carreru, zbog čega Carrera radi u bliskoj suradnji s Landesgewerbeanstalt u Nürnbergu. LGA je odgovorna za pregled svih proizvoda kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zakonske sigurnosne standarde. Svi Carrera proizvodi proizvedeni su u skladu s najnovijim važećim EU normama i zakonima.Carrera GO !!!

 • Ulazak u svijet utrka Carrera od 6 godina starosti u mjerilu 1:43

 • Svi kompleti s "Turbo ručnim upravljačkim jedinicama"

 • Različite značajke djelovanja

 • Širok asortiman dodatne opreme za uzbudljivo natjecanje u utrkama

 • Zajamčeni užitak u vožnji i prava atmosfera natjecanja

 

Carrera Go Mission Control

Carrera GO!!! Mission Control osigurava policiji i vatrogascima da imaju svaki izazov pod kontrolom. Hitna služba ubrzava oko petlje, strmog zavoja i niz brzih pravaca u krugu od 6,2 metra kako bi što je brže moguće stigla u slučaju nužde. Mercedes AMG GT Coupé '112' može ubrzati od 0 - 100 km/h za samo 3,8 sekundi. Oni su podržani od strane munjevito brzih američkih policajaca u Lamborghini Huracán LP 610-4 'Policija' kako bi vas osigurali za vrijeme utrka, ali i u hitnim slučajevima.

 

Carrera First

Zabava za najmlađe s omiljenim herojima i likovima iz crtića!

 

Potpuno nova linija proizvoda posebno je dizajnirana za djecu od 3 godine i idealna je igračka za najmlađe vozače u predškolskoj dobi. Prilagođeno potrebama najmlađih vozača Carrere, FIRST nudi:

 • Brzu akciju zahvaljujući vrhunskim licencama s Mickey i Nintendo Mario Kart utrkama

 • Izvrsne ukrasne elemente za dodatnu zabavu u dječjoj sobi

 • Dugotrajno vrijeme igranja zahvaljujući trkaćim stazama na baterije

 • Najlakše rukovanje

 • Zabavu za cijelu obitelj

 

Uživajte u ljetu na siguran način i po svoje nove ljetne Michelin pneumatike i Carrera autiće svratite do najbliže Vulkalove poslovnice.

Kampanja se odnosi isključivo na fizičke osobe uz kupnju i montažu guma u nekom od Vulkalovih centara.

slider image slider image slider image