Pretraži
Povratak na ostale objave

ADAC TESTIRAO I ODLUČIO: Goodyearov pneumatik ponovno proglašen najboljom ljetnom gumom

ADAC TESTIRAO I ODLUČIO: Goodyearov pneumatik ponovno proglašen najboljom ljetnom gumom

Goodyearov EfficientGrip Performance 2 pneumatik pokazao je potpunu dominaciju u svim kategorijama, na nedavnom velikom testu ljetnih guma, u organizaciji cijenjenog njemačkog auto-kluba ADAC.

Osim sigurnosnih kriterija, na ovom su se testu ispitivale i ekološke značajke svake gume (30% doprinosa finalnoj ocijeni), u najpopularnijoj dimenziji 205/55 R16.

Goodyear EfficientGrip Performance 2 osvojio je najviše ocjene u kategoriji izdržljivosti gaznog sloja (habanja), a među najboljima nalazio se i u aspektima samih performansi. Iznimno balansiran, dosljedan i pouzdan pneumatik – opisali su ga testni vozači.


I Vama, kao vozaču, ljetna guma Goodyear EfficientGrip Performance 2 pružit će veću kilometražu uz visoku razinu performansi i najvišu oznaku A za prianjanje na mokroj podlozi čime garantira sigurno upravljanje i pravovremeno zaustavljanje pri iznenadnim ljetnim pljuskovima ili na rosom natopljenim kolnicima.

Omogućit će Vam bezbrižnu i ugodnu vožnju na suhim cestama, stabilnost pri skretanjima i većim brzinama, a najnovije tehnologije sadržane u nagrađenoj ljetnoj gumi, pružit će vam 50% više prijeđenih kilometara od njenog prethodnika i 20% više od najboljeg konkurentskog pneumatika.

Goodyearovog ljetnog prvaka u odgovarajućoj dimenziji potražite u Vulkalovoj ponudi!