Pretraži
Povratak na ostale objave

AUTO BILD ODLUČIO: Goodyear je proizvođač godine u kategoriji ljetnih guma

AUTO BILD ODLUČIO: Goodyear je proizvođač godine u kategoriji ljetnih guma

Cijenjeni njemački časopis Auto Bild dodijelio je Goodyearu laskavu titulu najboljeg proizvođača ljetnih guma 2022. godine!

No ova prestižna nagrada nije došla preko noći. Goodyear je duži niz godina sinonim za kvalitetu, izdržljivost i inovaciju, temeljenu na „održivosti orijentiranoj na budućnost“.

Njemački stručnjaci prepoznali su ulog i zalog Goodyeara, da svojim nagrađivanim serijama konstantno podiže ljestvicu i unaprjeđuje mobilnost, proizvodeći gume vrhunskih performansi na održiv način. 

Najviše priznanje Goodyearu dodijeljeno je i objavljeno u Auto Bild-u sredinom travnja 2022., čime popularni američki proizvođač nastavlja nizati uspjehe te izvanredne rezultate postignute na relevantnim testovima ljetnih guma tijekom tekuće sezone.

 

Goodyear ljetne gume

 

Nezaustavljivu putanju prema gumarskom tronu Goodyearu omogućuju usavršeni pneumatici, u prvom redu najnoviji Eagle F1 Asymmetric 6, nezaobilazan EfficientGrip Performance 2 te izdržljiv EfficientGrip 2 SUV, prepoznati kao „Najbolje ljetne gume“ od strane Auto Build-a.

 

Novi Goodyearovi modeli pobjednici su na svim poljima i cestama! Njihova izvedba istovremeno uzbuđuje i smiruje, pruža sigurnost pri većim brzinama, optimalnu kontrolu nad vozilom i izvanredne performanse kočenja, koje jednako fasciniraju i vozače i ispitivače. Najnoviji uspjesi Goodyearovih ljetnih uzdanica nadovezuju se na dostignuće njegovog cjelogodišnjeg asortimana koji je, od strane Auto Build-a, proglašen najboljim u 2020. i 2021. godini, s posebnim naglaskom na Vector 4Seasons Gen-3 pneumatik.

 

Ove godine lansiran je novi orao u Goodyearovom jatu: Eagle F1 Asymmetric 6 na čijim krilima Goodyear nastavlja osvajati ceste diljem svijeta! Nova Asymmetric 6-ica guma je ultra-visokih performansi (UHP) dizajnirana da bude „spremna za sve“, a kombinira performanse za prvoklasnu izvedbu na suhom i mokrom te učinkovitost i spremnost za električna vozila i buduću mobilnost.

 

U nastavku prenosimo izjavu Goodyearovog Laurenta Colantonia, regionalnog tehnološkog direktora za EMEA, u cijelosti: „Izuzetno smo ponosni što smo proglašeni Auto Bild-ovim proizvođačem ljetnih guma 2022. godine. Ova nagrada odaje priznanje inženjerskim naporima i tehnološkim inovacijama kojima stvaramo naš ljetni asortiman i pokrivamo različite kutke tržišta. Kruna je svih naših uspjeha i rezultata postignutih na Auto Bildov-im testovima ljetnih guma te na najbolji način naglašava Goodyearovu stručnost u razvoju guma sposobnih za vrhunsku izvedbu u različitim uvjetima vožnje, od vrhunske učinkovitosti do ekstremnih performansi i svega onog između.”

 

Što dodati, osim – ovo je dobra godina za odabrati Goodyear!