Pretraži
Povratak na ostale objave

ČUVA VOZILO, GUME, NAPLATKE, NOVČANIK: Ne volite lance? Nabavite AutoSock!

ČUVA VOZILO, GUME, NAPLATKE, NOVČANIK: Ne volite lance? Nabavite AutoSock!

Planirate posjetiti neku zimsku destinaciju, otići na obiteljski izlet, skijanje, poslovno putovanje ili provesti popodne uživajući u zimskoj čaroliji?

Ponesite adekvatnu zimsku opremu, otputujte bezbrižno te se sigurno vratite kući!Kupite AutoSock, jedinu tekstilnu zamjenu za lance, u Vulkalu!

AutoSock je proizvod od tekstila koji se samo „navuče“ na pogonske kotače automobila u situacijama kada trebate dodatnu potporu za stabilnu i sigurnu vožnju na snježnoj ili zaleđenoj cesti, a idealan je za korištenje kada nastupe zimski uvjeti na cestama te kao dio obavezne (zakonom propisane) zimske opreme.

Kada nije u upotrebi, ovaj lagan i kompaktan proizvod može biti pohranjen u vašem prtljažniku, uvijek pripremljen za korištenje u iznenadnim situacijama i pregledima vozila.

AutoSock je jedini, certificirani proizvod takve vrste i diljem EU ima odobrenje za upotrebu, kao i u Hrvatskoj, jer u zimskim uvjetima u potpunosti zadovoljava potrebe vozila kada je obavezno korištenje zimske opreme tj. lanaca za snijeg.

AutoSock je također odobren i od velikog broja proizvođača automobila uključujući: BMW, Citroen, Fiat, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Seat, Suzuki, Daihatsu, Volvo, VW.

Norveška inovacija osmišljena je kako bi vam omogućila sigurnost u izvanrednim situacijama na zasnježenim i zaleđenim cestama, pružajući vam bolju kontrolu nad vozilom i stabilnije upravljanje.

Vrlo kratka i jednostavna montaža i demontaža zagarantirana je čak i po vrlo hladnom i teškom vremenu sa „samocentriranjem“. Više o postupku montaže AutoSocka-a na gumu saznajte u videu.

Dodatne karakteristike i benefiti korištenja AutoSocka su:

  • Ugodno za vrijeme vožnje – ne uzrokuje buku niti vibracije
  • Ne oštećuje aluminijske felge – sigurna upotreba čak i na naplatcima na kojima nisu dozvoljeni lanci
  • Lagano i praktično za pohranu
  • Kompatibilan sa svim elektroničkim sustavima (ABS, ASP itd.)
  • Za višekratnu upotrebu i strojno pranje
  • Pogodno za recikliranje – ekološki prihvatljiv proizvod
  • Najveća prednost je jednostavnija postava, doslovno u tri koraka, unutar 30 sekundi
  • Ukoliko se ne voze po asfaltu, već isključivo na snijegu i ledu mogu trajati godinama.

Ukoliko imate zimske gume i želite sigurnost kad napadne snijega ili imate ljetne, a ne želite se natezati s lancima - kupite AutoSock.

Ove sezone AutoSock je dodatno proširio ponudu za putnička i SUV vozila, provjerite dostupnost za Vašu dimenziju u KONFIGURATORU.

Ili u najbližoj Vulkalovoj poslovnici ili webshopu.