Pretraži
Povratak na ostale objave

DOŽIVI LJETO S MICHELINOVOM ZVJEZDICOM: Kupi Michelin gume i osvoji večeru za dvoje u vrhunskom restoranu!

DOŽIVI LJETO S MICHELINOVOM ZVJEZDICOM: Kupi Michelin gume i osvoji večeru za dvoje u vrhunskom restoranu!

Michelin je dugi niz godina sinonim za vrhunske gume, ali i za vrhunski način pripreme, serviranja i prezentacije hrane.

Njegovi zvjezdani ljetni, cjelogodišnji i zimski pneumatici i jednako slavne “zvjezdice” i ovog će vas ljeta, u suradnji s Vulkalom, odvesti na jedinstveno gastronomsko putovanje!

Svaku kupnju novih Michelin guma, neovisno o količini i sezonalnosti, u bilo kojoj Vulkalovoj poslovnici ili webshopu, obavljenu u periodu od 27.3. do, zaključno, 30.6.2023. registrirajte putem nagradnog obrasca niže i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti:

1x Večera za dvije osobe u restoranu s Michelinovom zvjezdicom (Noel u Zagrebu ili Agli Amici u Rovinju) u iznosu od 500 €, odnosno 3.767,25 kn (fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,5340 HRK)!  

Sudjelovati mogu svi fizički kupci (maloprodaja), punoljetne osobe.

Potrebno je sačuvati račun do objave dobitnika, koji je ujedno i potvrda kupnje te uvjet za preuzimanje nagrade.

Pravila o sudjelovanju pročitajte OVDJE.

Nagradna igra je završila, hvala na sudjelovanju!

--

OBJAVA DOBITNIKA

U sjedištu Organizatora, u ponedjeljak 3. srpnja 2023., u pristustvu prestavnika marketinškog odjela, održano je izvlačenje dobitnika Michelinove nagradne igre koja se odvijala u periodu od 27.3. do 30.6.2023. u Vulkalovim poslovnicama i webshopu.

Pregledane su sve pristigle prijave, kao i njihova ispravnost, a metodom nasumičnog odabira, izvučen je dobitnik.

*Prema GDPR uredbi i Pravilima, osobni podatci dobitnika, uklonjeni su u roku od 30 dana od dana njihove objave. Više informacija dostupno na zahtjev.