Pretraži
Povratak na ostale objave

DOŽIVITE MAKSIMALNO ISKUSTVO VOŽNJE: Iskoristite povlastice pri kupnji novih Michelin guma

DOŽIVITE MAKSIMALNO ISKUSTVO VOŽNJE: Iskoristite povlastice pri kupnji novih Michelin guma

Michelin je i ove sezone, za sve ljubitelje vrhunskih pneumatika, pripremio brojne pogodnosti koje će razveseliti i vozila i njihove vlasnike!

Novi, unaprijeđeni pneumatici marke Michelin pomoći će vam savladati sve izazove proljetnih i ljetnih cesta, od snažnih pljuskova do vrelih kolnika – kad je vrijeme promjenjivo, njihove će performanse ostati nepromijenjene!

 

Promotivna kampanja u Vulkalu

Požurite u najbližu Vulkalovu poslovnicu ili webshop i nabavite četiri nova Michelin pneumatika iz ljetnog ili cjelogodišnjeg programa, u razdoblju od 20.3. do 30.4.2023. (ili do isteka zaliha: zaključno do 15.5.2023.) i na licu mjesta iskoristite pogodnost za povoljniju ugradnju:

  • 4 sezonska Michelin pneumatika u dimenzijama 14-17 cola = servisni vaučer u visini od 20 eura (150,70 kn)*
  • 4 sezonska Michelin pneumatika u dimenziji 18 cola i veće = servisni vaučer u visini od 35 eura (263,70 kn)*

*Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

Kako bi ostvarili pogodnost, sve četiri gume moraju biti na istom računu, a u slučaju kupnje više kompleta na jednoj fakturi, kupac ostvaruje pravo samo na jedan vaučer. U slučaju da je na navedenoj fakturi najmanje jedan set guma od 18''+, kupcu se odobrava vaučer u iznosu od 35 eura (263,70 kn).

Servisni vaučer može se iskoristiti samo jednom, za usluge montaže, demontaže, balansiranja ili hotela za gume, u poslovnici u kojoj je izvršena kupnja guma.

Pogodnost se odnosi isključivo na maloprodaju, krajnje kupce, fizičke osobe.

 

S Michelinom ne možete pogriješiti 

Koji god pneumatik iz bogatog Michelinovog portfelja izabrali, dobivate puno više od obične gume – više kilometara, više izdržljivosti, više upravljivosti i sigurnosti!

Najnoviji Pilot Sport 5Primacy 4+ ljetni pneumatici dizajnirani su da traju, a idealni su za vozače modernih vozila željnih avantura i adrenalina, doživljaja vrhunskih tehnologija i udobnosti koje pružaju gume s Michelinovim potpisom. Ovladajte mokrim i suhim cestama uz optimalno prianjanje, skretanje i zaustavljanje uz odličan odaziv gume i uštedu goriva!

 Kupite napredne Micjelin ljetne i cjelogodišnje pneumatika u Vulkalu

Ako preferirate univerzalne pneumatike, u našoj ponudi možete pronaći novu generaciju CrossClimate miljenika, pneumatik Michelin CrossClimate 2, vodeći po pitanju kočenja na mokrim površinama i snijegu, garantira izvrsnu izvedbu na suhom, bilo da vozite gradom, autocestom ili nekim seoskim putom.

Beskompromisne performanse i izdržljivost, to je Michelin!

Opremite svoja vozila za novu sezonu u Vulkalu; odaberite svog Michelin pobjednika, a mi vas dodatno nagrađujemo!

Saznajte kako uz kupnju novih Michelin guma možete osvojiti gastro večeru za dvoje u restoranu s Mivjelinovom zvjezdicom!