Pretraži
Povratak na ostale objave

DOBRA GUMA GLAVU ČUVA: Kleber nagrađuje vaše povjerenje, uz kupnju novih guma, šilterica gratis

DOBRA GUMA GLAVU ČUVA: Kleber nagrađuje vaše povjerenje, uz kupnju novih guma, šilterica gratis

Jedna od omiljenih marki guma u srednjoj klasi nudi dodatne benefite svojim vjernim kupcima!

Ako požurite po nove KLEBER pneumatike u najbližu Vulkalovu poslovnicu ili webshop i budete među najbržih 150 kupaca, na poklon dobivate modernu i prozračnu šiltericu koje će odgovarati i djeci i odraslima zahvaljujući jednostavnom mehanizmu za regulaciju veličine, a pružiti zaštitu od sunca i tendi look.

Možete birati između čak tri kombinacije: crvene, sive ili crne!

Promotivna kampanja odvija se isključivo u Vulkalu, a traje od 1.4. do 31.5.2023. (ili do isteka zaliha). Vrijedi pri kupnji četiri nova KLEBER pneumatika iz ljetne ili cjelogodišnje ponude, u dimenziji od 15 cola i većoj te se odnosi na fizičke, maloprodajne kupce.  

 

Ukoliko tražite High Performance gume po povoljnoj cijeni, uz najbolji omjer dobivenog i uloženog, onda je KLEBER pravi izbor za vas!

No koji pneumatik izabrati – ljetni ili cjelogodišnji? Možda vam u toj odluci pomogne daljnji tekst…

 

Pouzdani KLEBER Dynaxer ljetni modeli

KLEBER Dynaxer UHP i KLEBER Dynaxer HP4 ljetne gume odgovaraju gotovo svim, uobičajenim markama vozila, a pružaju izvrsne performanse tijekom svih ljetnih mjeseci, čak i u najekstremnijim uvjetima na mokrim i suhim cestama.

Obje gume karakterizira izvrsno prianjanje na mokrom uz privlačan omjer cijene i performansi. Interni testovi pokazali su da su putovi kočenja na mokrim cestama bili 4,7 metara kraći u izravnoj usporedbi s prethodnikom.

 

Kleber Dynaxer ljetni pneumatici u Vulkalu

 

Osnova za izvrsno ponašanje pri kočenju su nove komponente smjese u gaznom sloju i samoblokirajuće lamele, koje osiguravaju veću stabilnost kontaktnog područja. U isto vrijeme, KLEBER Dynaxer pneumatici imaju mali otpor kotrljanja i time smanjuju potrošnju goriva.

Asimetrično dizajniran gazni sloj, s dva profilna utora smještena s vanjske strane, poboljšava stabilnost u zavojima, dok je profil dizajniran za najbolju moguću odvodnju vode pri obilnim kišama te s ponosom nosi najvišu oznaku A za vožnju po mokrom!

Kao rezultat toga, KLEBER vas čini sigurnijima ste na cesti, s gumama na koje se možete se osloniti i u onim, nepredvidljivim situacijama te se u miru usredotočiti na one, vama najvažnije stvari, kao i na istinski užitak u vožnji.

 

Najnovija zvijezda Kleberovog cjelogodišnjeg programa

Kad smo kod uživanja u vožnji, za one koji žele otići još dalje i uštedjeti više, tu je najnoviji KLEBER Quadraxer 3, treća generacija Kleberovog univerzalnog pneumatika, dizajnirana za promjenjivo vrijeme, ne za promjenu guma. Za vozače koji ne žele misliti ni trošiti na sezonsku izmjenu pneumatika, a žele zadržati vrhunske performanse i prianjanje tijekom cijele godine. Za vozače koji ne rade velike kilometraže, ali zato traže vrhunsku izvedbu i udobnost.

Novi KLEBER Quadraxer 3 pružit će vam potpunu sigurnost pri suhim, mokrim i snježnim uvjetima sa značajno dugim vijekom trajanja i malim otporom kotrljanja.

 

Novi Kleber Quadraxer 3 u Vulkalu

 

Dizajniran i stvoren u Europi na temelju desetogodišnjeg iskustva u izradi i testiranju cjelogodišnjih pneumatika, KLEBER Quadraxer 3 s inovativnim V-Shape dizajnom gaznog sloja garantira vrhunsku izvedbu zimi, kao i zaštitu od akvaplaninga pri naglim ljetnim pljuskovima. Posjeduje tehnologiju automatskog blokiranja za poboljšanje krutosti i bolje performanse na suhom.

KLEBER Quadraxer 3 čini vožnju udobnijom tijekom cijele godine, bez potrebe za izmjenom sezonskih pneumatika, pa samim time nudi i dodatne uštede te olakšava način kretanja.

Jednako tako štedi i prostor u vašoj garaži ili tavanu, jer ne morate skladištiti gume izvan sezone.

Stvoren iskustvom za osobna i SUV vozila, KLEBER Quadraxer 3 sasvim je sigurno jedan od ovogodišnjih hitova u all season ponudi!

 

Odaberite izvrsne performanse po pristupačnoj cijeni, pronađite odgovarajuću dimenziju novih KLEBER pneumatika u našoj ponudi!