Pretraži
Povratak na ostale objave

LJETO U TVOM STILU I RITMU: Kupi nove MAK naplatke i nagradi se prijenosnim Bluetooth zvučnikom!

LJETO U TVOM STILU I RITMU: Kupi nove MAK naplatke i nagradi se prijenosnim Bluetooth zvučnikom!

Dani su duži, ulazimo u topliji dio godine, doba kada smo češće u pokretu, na izletu i/ii putovanjima, kad planiramo odmor na obali ili u prirodi, ali i izmjeni zimskih guma ljetnima.

Dobra i za vruće kolnike dizajnirana guma pomoći će vam u zadržavanju optimalne kontrole i sigurnosti na cesti te poboljšati performanse vašeg vozila – no što je s njegovim izgledom?

Ako uz nove ljetne ili cjelogodišnje gume, želite osvježiti i unaprijediti stil svojeg automobila, ugradite nove MAK naplatke, pažljivo osmišljene baš za Vaše vozilo i ukus!

 

U razdoblju od 1. travnja do 31. svibnja 2023. (ili do isteka zaliha), isključivo u Vulkalovim poslovnicama i webshopu, kupite četiri nova MAK naplatka u dimenzijama 16 cola i većoj i nagrađujemo vas prijenosnim Armour zvučnikom!

Ponuda vrijedi za krajnje kupce u maloprodaji, fizičke osobe. 

 Poklon uz kupnju 4 MAK naplatka 16''+!

 

Armour stereo zvučnik dolazi sa snažnom baterijom, utorom za Micro SD karticu do 32 GB i USB, punjačem i mogućnošću spajanja na bilo koji uređaj s bluetooth vezom. Zvučnik ima i integriran mikrofon preko kojeg možete bežično pričati i odgovarati na pozive.

Za kasnonoćne zabave, kampiranje pod zvjezdanim nebom, slušanje omiljene setliste na plaži ili uz roštilj dobro dođe snažan bluetooth zvučnik! A za ugodne i stilom ispunjene ljetne vožnje, najbolji su MAK naplatci – stvoreni u Italiji, dizajnirani za cijeli svijet!

 

Pronađite svoj stil u našoj ponudi.