Pretraži
Povratak na ostale objave

MICHELIN CROSSCLIMATE POGODNOST: Odaberite sigurnost koja traje cijelu godinu!

MICHELIN CROSSCLIMATE POGODNOST: Odaberite sigurnost koja traje cijelu godinu!

Michelinovi slavni CrossClimate pneumatici osvajaju tržišta i ceste diljem Europe, kao i brojne lovorike na testovima, a zbog naprednih performansi i poboljšane kilometraže, rado ih biraju i vozači i njihova vozila!

Izdržljivost, sigurnost, udobnost tijekom cijele godine, samo su neki od benefita koje nudi vožnja na cjelogodišnjim Michelin pneumaticima, a kad se tome pribroje i značajne pogodnosti pri kupnji guma u Vulkalu, osjećaj potpune bezbrižnosti na cesti postaje stvarnost!  

Kupnjom Michelinovih CrossClimate pneumatika ostvarujete uštede u vidu godišnje izmjene pneumatika, a njihovom montažom u Vulkalovim poslovnicama, dodatno štedite i na ugradnji:

  • prilikom kupovine četiri nove all-season gume brenda Michelin u dimenzijama 16 i 17 cola na poklon dobivate servisni vaučer u visini od 30,00 eura;
  • kupnju i montažu seta novih cjelogodišnjih guma marke Michelin u dimenziji 18 cola i većoj nagrađujemo servisnim vaučerom u iznosu od 50,00 eura!

Pogodnost vrijedi isključivo za maloprodajne kupce koji u periodu od 17. lipnja do zaključno 31. srpnja 2024. u bilo kojoj Vulkalovoj poslovnici (i webshopu) kupe četiri Michelinova pneumatika iz naprednog cjelogodišnjeg CrossClimate programa te ih montiraju u Vulkalovim prodajno-servisnim centrima.

Benefit se odnosi na kupnju allseason guma za putničkaSUV vozila te kombi vozila, i to za program:

  • AGILIS CROSSCLIMATE
  • CROSSCLIMATE
  • CROSSCLIMATE 2
  • CROSSCLIMATE 2 SUV
  • CROSSCLIMATE SUV
  • CROSSCLIMATE+
  • CROSSCLIMATE2 A/W

Servisni vaučer moguće je iskoristiti jednokratno, za usluge vezane za gume (montaža, demontaža, postava, balansiranje, uskladištenje…) i to samo na prodajnom mjestu gdje je kupnja obavljena.

Servisni vaučer ne može se koristiti kao popust na gume!

Servisni vaučeri nisu namijenjeni vlasnicima flota i subdealerima.

Sve četiri gume moraju biti na istom računu, a u slučaju više kompleta na jednom računu, krajnjem se kupcu odobrava samo jedan vaučer. Ako je unutar više kompleta, barem jedan set guma u dimenziji 18''+, kupcu se odobrava servisni vaučer u iznosu od 50 eura.

Servisni vaučeri se isporučuju za kupnje obavljene u periodu trajanja kampanje ili do razine zaliha.

Michelin, kao organizator kampanje, zadržava pravo izmjene kampanje ako smatra potrebnim.

Požurite u najbliži Vulkal i opremite svoja vozila gumama čije performanse traju čitavu godinu i pružaju vam ultimativni doživljaj vožnje od prvog do posljednjeg kilometra!