Pretraži
Povratak na ostale objave

NA RADOST VOZAČA: Izdvojili smo ponudu zimskih pneumatika starijeg dot-a po posebnim cijenama!

NA RADOST VOZAČA: Izdvojili smo ponudu zimskih pneumatika starijeg dot-a po posebnim cijenama!

Postpandemijska izloženost gospodarstva, ratovi, inflacija značajno su uzdrmali globalnu ekonomiju, a gumarska djelatnost nije izuzetak. Svjedočimo znatnom porastu cijena živežnih namirnica, stambenih i ostalih troškova, pa je kupnja novih guma za mnoge postala luksuz.

No umjesto da na svoja vozila odlučite ugraditi rabljene pneumatike upitnog stanja i kvalitete, razmislite o nabavci provjerenih zimskih guma DOT 2020 ili 2021 iz naše izdvojene ponude!

Prema europskim standardima i regulativama, svaka guma stara do pet godina, smatra se novom gumom, pod uvjetom da je adekvatno skladištena. Gume nisu prehrambeni proizvodi koji se mogu lako pokvariti niti izgubiti svoja svojstva, a gume iz navedene Vulkalove ponude skladište se u posebnim uvjetima, održavanom, tamnom i čuvanom prostoru te svaka guma dolazi s tvorničkom garancijom i labelizacijom te je njeno porijeklo neupitno, kao i kvaliteta i performanse.

Ako ove sezone želite uštedjeti prilikom kupnje guma, a biti sigurni u njihovu izvedbu i postojanost, navratite u najbližu Vulkalovu poslovnicu i odaberite izvrsne pneumatike svjetskih proizvođača guma po povoljnim cijenama!

Potražite svoju dimenziju u idućim tablicama:

U tablicama su izražene maloprodajne cijene s uključenim PDV-om, za gotovinsko plaćanje. Kunski iznosi navedeni su prema fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

Požurite, posebna ponuda je ograničena i dostupna samo do isteka zaliha, a u ovo doba godine lageri se jako brzo prazne!