Pretraži
Povratak na ostale objave

NAGRAĐUJEMO PRIJEVOZNIKE: Kupnjom teretnih guma Goodyear ostvarite brojne pogodnosti!

NAGRAĐUJEMO PRIJEVOZNIKE: Kupnjom teretnih guma Goodyear ostvarite brojne pogodnosti!

Snaga je u partnerstvu!

U suradnji s globalnim proizvođačem guma Goodyear, od 1. do 31. svibnja 2021. organiziramo jedinstvenu promotivnu kampanju kojom nagrađujemo vozne parkove i flote za svaku kupovinu odabranih novih teretnih guma iz segmenta cestovnih (On Road) guma robnih marki Goodyear i Dunlop (upravljačka, pogonska i prikolična pozicija) u dimenzijama 22,5”, te kupovinom obnovljenih guma iz linije Treadmax u dimenzijama 19,5” i 22,5”.

Promocijom su obuhvaćene samo gume nabavljene od Goodyear Slovenija d.o.o. u prethodnih šest mjeseci i isporučene u vremenu trajanja kampanje.

Kampanjom nije obuhvaćena prodaja guma koje su predmet aktivnih natječaja (tendera), tj. nisu obuhvaćene gume za koje imamo određene tenderske uvjete ili posebne tenderske cijene.

NAČIN SUDJELOVANJA I NAGRADE

Dodatne bonuse, uvjete za odobravanje i obračunavanje dodatnih popusta moći će ostvariti samo pravne i fizičke osobe koje obavljaju vlastitu gospodarsku djelatnost profesionalnog prijevoza roba ili ljudi te imaju sjedište na teritoriju Republike Hrvatske, a upisane su u sudski registar Republike Hrvatske i koje su zadovoljile sve parametre kampanje.

Za sudjelovanje u kampanji i ostvarenje pogodnosti, potrebno je registrirati kupovinu teretnih guma na internetskoj stranici www.MyGoodyear.eu te prihvatiti sva Pravila i uvjete koje možete pročitati i preuzeti OVDJE.

Sudionici koji tijekom kampanje kupe gume i u pravilima navedenom roku pravilno prijave svoju kupovinu na spomenutoj Goodyearovoj stranici, ostvaruju pravo na dodjelu nagrade u bruto iznosu i s uključenim PDV-om:

  • 150,00 kuna za odabranu pojedinu novu teretnu cestovnu gumu robne marke Goodyear veličine 22,5“ za upravljačku ili pogonsku osovinu
  • 100,00 kuna za odabranu pojedinu novu cestovnu teretnu gumu robne marke Goodyear veličine 22,5“ za prikolicu
  • 100,00 kuna za odabranu pojedinu novu cestovnu teretnu gumu robne marke Goodyear dimenzije 445/45 R 19,5 i 435/50 R 19,5 za prikolicu
  • 130,00 kuna za odabranu pojedinu novu cestovnu teretnu gumu robne marke Dunlop veličine 22,5“ za upravljačku ili pogonsku osovinu
  • 90,00 kuna za odabranu pojedinu novu cestovnu teretnu gumu robne marke Dunlop veličine 22,5“ za prikolicu
  • 90,00 kuna za odabranu pojedinu novu cestovnu teretnu gumu robne marke Dunlop dimenzije 435/50 R 19,5 za prikolicu
  • 100,00 kuna za pojedinu obnovljenu teretnu gumu TREADMAX dimenzije 19,5 i 22,5'' za upravljačku osovinu, pogonsku osovinu ili prikolicu.

Više informacija o kampanji možete saznati i preuzimanjem ovoga LETKA.

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte naše poslovnice ili nam pošaljite upit putem elektroničke pošte [email protected]

Rastimo zajedno!