Pretraži
Povratak na ostale objave

NATJEČAJ S MICHELINOVOM ZVJEZDICOM: Vulkal i Michelin vode vas na nezaboravnu gastro večeru!

NATJEČAJ S MICHELINOVOM ZVJEZDICOM: Vulkal i Michelin vode vas na nezaboravnu gastro večeru!

Povodom obilježavanja 30. godišnjice Vulkala i uspješne suradnje s premium proizvođačem pneumatika Michelin, pripremili smo nezaboravnu gurmansku senzaciju za najvrjednije blagdanske kuhare i kuharice!

 

Prosinac je čarobno doba godine kada se veselimo obiteljskom okupljanju, druženju s prijateljima i raskošnom blagdanskom stolu. Iz kuhinjskih se pretinaca vade slavni recepti po kojima radimo vlastite verzije blagdanskih klasika; specijalitete koje naši najdraži najviše vole.

 

Svatko od nas ima ono jedno posebno jelo koje s ponosom servira samo u posebnim prilikama. Radimo ga po svojoj recepturi, s ponekim tajnim sastojkom i puno pažnje i ljubavi… to je naše jelo s potpisom iza kojeg stoje godine usavršavanja, obilasci tržnica i trgovina u potrazi za najboljim sastojcima, a onda još toliko ili više sati u kuhinji!

 

Nakon što ste s njime zadivili najmilije, goste i Instagram, pozivamo vas da svoje posebno jelo podijelite i s nama!

Sudjelujte u velikom kulinarskom natječaju na službenoj Facebook stranici @Vulkal i odvedete vlastita nepca na gastronomsko putovanje u restoran s Michelinovom zvjezdicom!

 

Poslije blagdana, nagradite se zasluženim odmorom u ulozi gosta: vodimo vas za stol prestižnog restorana koji ponosno korača svjetskom gastronomskom scenom - Noel u Zagrebu ili Agli Amici u Rovinju, na raskošnu večeru za dvoje u iznosu od 3.000 kn! Za vrhunsku hranu i doživljaj pobrinut ćemo se mi, a koji ćete restoran i pratnju odabrati, prepuštamo Vama!

 

Natječaj traje od 20.12.2021. do 10.01.2022., a ime sretnog (i sitog) dobitnika objavit ćemo unutar 48 sati od završetka natječaja.

 

Detaljna pravila možete pročitati OVDJE.

 

Neka vam nova godina započne vrhunskim gastronomskim doživljajem!

 

Počastite se, zaslužili ste.