Pretraži
Povratak na ostale objave

NI NEBO MU NIJE GRANICA: Upoznajte novog „orla“ u Goodyearovom jatu

NI NEBO MU NIJE GRANICA: Upoznajte novog „orla“ u Goodyearovom jatu

Goodyear vam predstavlja najnoviju inačicu svoje višestruko nagrađivane serije vrhunskih pneumatika Eagle F1: Asymmetric 6!

Ovaj izuzetno izdržljiv pneumatik spreman je za mokre i suhe ceste, kišu, sušu i sve ono između! Uz vrhunsko prianjanje pružit će vam odličnu upravljivost i savršenu kontrolu garantiranu izvanrednim performansama, vješto se pripremajući na bilo kakvu situaciju koja čeka iza zavoja. 

Pneumatik Eagle F1 Asymmetric 6 razvijen je za visoku izdržljivost u svim ljetnim uvjetima. Ova svestrana guma pruža uzbudljivu vožnju uz:

  •        vrhunske performanse pri kočenju na suhoj podlozi 
  •        dobro reagiranje pri upravljanju na suhoj podlozi
  •        svestrano prianjanje na mokroj podlozi

 

Što svrstava Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 na sam vrh izdržljivosti?

Napredna tehnologija za bolji kontakt sa suhom podlogom

Veća izdržljivost na suhoj podlozi s prilagodljivom kontaktnom površinom i optimalnim vanjskim presjekom koji se prilagođava promjenama opterećenja. Kontaktna površina prilagođava se načinu vožnje i po potrebi se povećava. Tijekom vožnje postiže se bolje prianjanje, a vi bolje reagirate na iznenadne situacije.

 

 

Tehnologija za izvrsno kočenje na mokroj podlozi

Čvrst kontakt s cestom uvijek je bitan, a posebno po kiši. Gornji sloj smjese Eagle F1 Asymmetric 6 sadrži nov, inovativan sastav smole koji omogućuje bolji mikro kontakt s površinom ceste. Time se osigurava izvrsno prianjanje na skliskim i mokrim cestama.

Mogućnost primjene na električnim vozilima

U razvoju gume Eagle F1 Asymmetric 6 u vidu su bila i električna vozila. Inovativan uzorak gaznog sloja stišava buku. Nova tehnologija smjese smanjuje otpor kotrljanja povećavajući tako domet vašeg električnog vozila, a gumu spremnom za novu generaciju vozila.

 

Eagle F1 Asymmetric 6 namijenjen je širokom spektru vozila: od obiteljskih auta, luksuznih limuzina i sportskih kupea; do karavana.

Plan je do 2023. godine lansirati čak 65 dimenzija; za naplatke od 17“ do 22“.

 

 

Odličnoj izvedbi koju ova guma pruža u prilog ide i veliki test ljetnih guma njemačkog  specijaliziranog auto-moto magazina „Sport Auto“. U detaljnom i iscrpnom osvrtu Asymmetric 6 ocijenjen je kao najbolji u kategoriji prianjanja na mokroj i suhoj cesti!

Ovaj svestrani pneumatik pruža pionirske performanse za sve uvjete ljetne vožnje. Uz Asymmetric 6 dobit ćete više samopouzdanja za volanom, kao i vjernog suputnika stvorenog za cestu.

---

Zaigrajte GOODYEAR KVIZ ZNANJA, osvojite čak 12 brendiranih nagrada!

Kvizu možete pristupiti i više puta, od 25.3.2022. u 13:00 h do zaključno 10.4.2022. u 23:59 h na našoj službenoj Facebook stranici!

Detaljna Pravila pročitajte OVDJE.