Pretraži
Povratak na ostale objave

NOKIAN OSVAJA TESTOVE: Ljetne gume zbog kojih ćete se radovati kiši

NOKIAN OSVAJA TESTOVE: Ljetne gume zbog kojih ćete se radovati kiši

Neka vas iznenadni ljetni pljuskovi i promjenjivo vrijeme ne zaustave! Pouzdajte se u sigurne i dugotrajne Nokian ljetne pneumatike i njihove vrhunske performanse, kako u mirnim, tako i u ekstremnim uvjetima!

Prvorazredna kvaliteta Nokianovih guma temelji se na pažljivom istraživanju, razvoju konstrukcije i ispitivanju u stvarnim uvjetima vožnje širom svijeta. Nove i moderne Nokian ljetne gume Powerproof i Wetproof ističu se izvrsnim prianjanjem na mokroj podlozi omogućujući europskim vozačima optimalno i stabilno upravljanje te krajnju izdržljivost.

Nokian Powerproof namijenjen je sportskim automobilima i snažnim SUV-ovima visokih performansi. Ovaj pneumatik karakterizira kvalitetna izrada i lakoća upravljanja te stabilnost kočenja pri većim brzinama, podjednako na suhim i mokrim površinama, a kao takav svrstava se u najvišu razinu guma UHP kategorije. Powerproof je guma gotovo tvrdoglave otpornosti i neupitne trajnosti.

Nokian već 120 godina usavršava svoje pneumatike, a da taj standard održava na zavidnoj razini te iz godine u godinu pomiče letvicu, potvrđuju ovogodišnja testiranja ljetnih guma na kojima je ostvario niz odličnih rezultata.

Nokianov Powerproof pobijedio je na Quattroruotte April 2021 Italy testu te prikupio najviše pohvale za sigurnost na mokrim te visoko prianjanje na suhim površinama uz osjećaj optimalne udobnosti. Treće mjesto Powerproof je osvojio na Motor 14/2021 Poland testu za odlične performanse na mokrim i suhim površinama. Guma je osigurala svoje mjesto u premium klasi, a odlična cijena izdvaja ovaj pneumatik u odnosu na konkurente u istom rangu.

Druga, najhvaljenija ljetna guma najsjevernijeg proizvođača pneumatika Nokian Wetproof također ostvaruje zavidne rezultate. Na cijenjenim njemačkim testovima Auto Motor und Sport 7/2021 Germany, AUTO Strassenverkehr te ACE Lenkrad zauzela je srebrno mjesto za sigurnu vožnju na mokroj površini.

Nokian Wetproof prilagođen je europskim cestama, uz visoku moć odupiranja akvaplaningu, zahvaljujući čemu pruža lagodnu i mirnu vožnju u svim uvjetima. Niskim otporom kotrljanja pomaže i u uštedi goriva te podržava ekološki prihvatljiva putovanja.

Nokian Wetproof verzija za SUV vozila na ovogodišnjem je Auto Bild allrad March 2021 testu pokazao izrazito dobre performanse. Izvrstan zaustavni put na mokrom i suhom u kombinaciji s velikom snagom vuče na travi i šljunku pridonijeli su odličnim rezultatima i hvalospjevima. Nokian Wetproof SUV isporučuje se s jedinstvenom tehnologijom aramidnih bočnica razvijenom s ciljem pojačane trajnosti i zaštite gume u zahtjevnim uvjetima vožnje.

Požurite do Vulkalovih poslovnica ili webshopa i odaberite pneumatike provjerene finske kvalitete. Ovog ljeta vozite sigurno autocestama, gradskim ulicama, makadamima ili planinskim stazama.

Gdje god se osjećali kao kod kuće, Nokianove gume će se osjećati isto.