Pretraži
Povratak na ostale objave

NOVE GUME UZ POVOLJNIJU MONTAŽU: I ove sezone odaberite Bridgestone, kamo god putovali

NOVE GUME UZ POVOLJNIJU MONTAŽU: I ove sezone odaberite Bridgestone, kamo god putovali

Ove godine „prave“ zime kao da i nije bilo te je došlo vrijeme da pripremimo naša vozila za toplije mjesece koji nam se brzo približavaju.

Iako je (nekima) možda manjkalo snijega, u Bridgestoneu ne manjka noviteta, kao ni vrhunskih guma i ponuda!

Napredan Bridgestonov cjelogodišnji asortiman upotpunila je najnovija Turanza 6 All Season guma, dok ljetni Bridgestone pneumatici iz Turanza i Potenza obitelji i dalje ostvaruju vrhunske rezultate na testovima guma, ali i na cestama diljem Europe i Hrvatske.

Ako ste i vi ljubitelj Bridgestoneovih pneumatika ili namjeravate postati od ove sezone, Bridgestone se pobrinuo, da pri nabavci njegovih gume, dobijete i benefit više!

Pri kupnji seta novih ljetnih ili cjelogodišnjih pneumatika marke Bridgestone od 16 cola na više, u svim Vulkalovim poslovnicama (i webshopu) na poklon dobivate servisni vaučer za povoljniju ugradnju, kako slijedi:

  • 4 Bridgestone gume u dimenziji 16'' = servisni vaučer u iznosu od 15,00 €
  • 4 Bridgestone gume u dimenziji 17'' = servisni vaučer u iznosu od 25,00 €
  • 4 Bridgestone gume u dimenziji 18'' i veće = servisni vaučer u iznosu od 35,00 €

Servisni vaučer možete iskoristiti za usluge demontaže, montaže, balansiranja ili skladištenja guma, na licu mjesta, u poslovnici u kojoj ste kupili i montirali gume.

Promocija vrijedi u periodu od 01.04.2024. zaključno s datumom 31.05.2024. ili do isteka zaliha, a namijenjena je isključivo maloprodajnim kupcima, fizičkim osobama pri kupnji sezonskih Bridgestone guma za osobna, SUV/4x4 i kombi vozila!

 

Nova Turanza 6 All Season

Sunce, kiša, snijeg, sve istovremeno… Vozite bez oklijevanja, bez obzira na vrijeme i godišnje doba s novom cjelogodišnjom gumom Bridgestone Turanza All Season 6!

Turanza All Season 6 pružit će vam sigurnost i kontrolu, neovisno ulazite li u zavoj na autocesti ili morate naglo zakočiti u gradu te beskompromisno ponuditi:

  • Izvanredne performanse kočenja tijekom cijele godine – uz najbolje kočenje na mokrom, u klasi
  • Iznimne performanse na snijegu – iznimna sposobnost vuče, kočenja, skretanja i upravljanja na snježnim površinama
  • Vrhunsku kilometražu do 20% višu od prethodne generacije

Optimiziranim uzorkom i inovativnom formulom smjese za poboljšanje performansi kočenja Turanza All Season 6 jamči bolji kontakt s površinom, uravnoteženu izvedbu i povećanu otpornost na trošenje!

Poboljšani uzorak gaznog sloja u obliku strijele omogućuje bolju vuču i stabilnost na snijegu, dok dizajn „skošenih rubova“ garantira optimizaciju područja kontakta za zavidno kočenje na suhom i dugotrajnost gume. Posebna pozicija utora ima zadaću i zaštititi vas od nastanka vodenog klina.

2D rebra s odbojnicima omogućuju bolje zadržavanje snijega tijekom manevara i poboljšanu krutost blokova za još bolje držanje ceste na snijegu te poboljšano kočenje na mokrim površinama, a za dodatno prianjanje tu su i dodatni džepovi (šupljine) na središnjim/ramenim blokovima koji pospješuju zadržavanje snijega!

 

Potražite svoju dimenziju u našim poslovnicama ili webshopu!