Pretraži
Povratak na ostale objave

Novi Goodyear Eagle F1 ASYMMETRIC 5

Novi Goodyear Eagle F1 ASYMMETRIC 5

Eagle F1 je vjerojatno najprepoznatljivija Goodyear guma na tržištu, a za sezonu 2019. Goodyear je pripremio novu vrhunsku seriju Eagle F1 guma. Nova zvijezda među njima svakako je nasljednica popularne Asymmetric 3 gume - Asymmetric 5.

LUKSUZNA UDOBNOST S VRHUNSKIM KOČENJEM NA MOKROM

Zamjenom Asymmetric 3, guma s ultra visokim performansama (UHP) može se pohvaliti poboljšanim kočenjem na mokroj cesti i performansama vožnje na suhom bez ikakvog utjecaja na udobnost za  vrijeme vožnje ili buke na cesti.

Nova "visoko-rafinirana" mješavina kombinira sve mogućnosti vlažnog vremena bez žrtvovanja izdržljivosti ili performansi vožnje na suhom. Kontaktna površina dizajnirana je za produljenje kočenja što povećava kontakt gume s cestom što rezultira sa 4% kraćim zaustavnim putem na mokrom u usporedbi s Asymmetric 3.

Smanjena fleksibilnost dezena gaznoga sloja nastala kao posljedica bočnih sila poboljšava vožnju na suhom, pruža oštre precizne okretaje, veće razine prianjanja i učinkovito čisto ubrzanje. Povratna informacija o upravljanu također je poboljšana kako bi osigurala sigurnije i pouzdanije iskustvo za vrijeme vožnje.

Veličine guma kreću se od 17 do 22 inča u promjeru te 205 do 315 mm u širini i 25 do 50 mm u bočnim profilima.

 

KOJE SU GLAVNE PREDNOSTI NOVE EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 GUME?

  • Kraći zaustavni put na mokroj i suhoj površini - visokousavršena mješavina s dodanom silikom

  • Produžetak kontaktnog umetka kod kočenja - povećanje kontaktne površine kod kočenja

  • Precizan prijenos snage za odličnu upravljivost na suhoj površini - čvrst spoj kordne karkase i dezenaGOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 5  S ODLIČNIM REZULTATIMA NA TESTOVIMA

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 pobjednica je testa “Eco-Master 2019” te je postigla najbolje ocjene u disciplini najvažnijoj za sigurnost - kočenje na mokroj i suhoj površini.  Urednici časopisa AutoBild pohvalili su dinamičnu upravljivost na mokrome, stabilnost u zavojima, precizno upravljanje, kratki zaustavni put te vrlo dobar omjer cijene i izdržljivosti.

U ukupnom poretku testiranih ljetnih guma, Eagle F1 Asymmetric 5 zauzela je odlično 2.mjesto te je od časopisa AutoBild dobila ocjenu “primjerena”.

Također, Asymmetric 5 pobjednica je testa časopisa AutoBild allrad u dimenziji 225/55R17. Urednici su naveli kako je Eagle F1 Asymmetric 5 dokazala uzorna svojstva na svim površinama, sportsku upravljivost, precizno upravljanje te najkraći zaustavni put na mokroj i suhoj površini.