Pretraži
Povratak na ostale objave

NOVO U VULKALU: Michelin CrossClimate 2 – Usavršen cjelogodišnji pneumatik

NOVO U VULKALU: Michelin CrossClimate 2 – Usavršen cjelogodišnji pneumatik

S novom linijom CrossClimate 2 Michelin lansira novu generaciju cjelogodišnjih pneumatika. CrossClimate 2 nastao je kao rezultat inovacija i ulaganja u razvoj vrhunskih pneumatika s vrlo visokom dodanom vrijednošću.

 

Novi CrossClimate program štedi vaše vrijeme i novac

Uštedite dragocjeno vrijeme i novac koji biste inače utrošili na sezonsku zamjenu pneumatika i uložite u pneumatike koji nude performanse tijekom čitave godine: Michelin CrossClimate2. Ovi pneumatici s oznakom 3PMSF jamče vrhunske performanse pri kočenju na snijegom prekrivenim cestama i najbolju trakciju, a vodeći su po pitanju kočenja na suhim i mokrim podlogama.

 

Postojana sigurnost u svim vremenskim uvjetima

Novi Michelin CrossClimate 2 univerzalni pneumatici garantiraju vam udobnost, upravljivost i postojanu sigurnost pri vožnji gradom ili autocestom. Radi se o vodećim pneumaticima u kategoriji po pitanju kočenja na mokrim podlogama, kočenja na snijegu i optimalnog prianjanja prema rezultatima testiranja do zakonske granice istrošenosti uz iznimno dug vijek trajanja. Najbolji su izbor za poboljšanu i održivu mobilnost te vozače koji žele više za svoje vozilo.

 

Više kilometara uz manju potrošnju goriva 

Uživajte u manjoj potrošnji goriva u odnosu na standardne vrijednosti za ljetne pneumatike! Novi cjelogodišnji Michelin pneumatici imaju 10% manji otpor kotrljanja u odnosu na svoje najprodavanije prethodnike zahvaljujući bočnim stijenkama Cool Running koje su pažljivo dizajniranje za smanjenje potrošnje goriva, a odličan su izbor i za električna vozila jer apsorbiraju manje energije tijekom putovanja. Posebno osmišljena lamela - LEV Lamella - omogućuje veću mobilnost bloka gaznog sloja kako bi se smanjili energetski gubitci.

 

Inovativne karakteristike novog CrossClimate pneumatika

Najnoviji CrossClimate pneumatik stiže s brojnim unaprjeđenjima i tehnologijama, usavršenim do zadnjeg detalja, kako bi vam pružili optimalne performanse od prvog do zadnjeg kilometra. Novi Michelinov CrossClimate 2 pneumatik krase zavidna svojstva zbog kojih se smatra ultimativnim cjelogodišnjim pneumatikom za nove generacije vozila, ali i vozača:

  • toplinski prilagodljiva smjesa gaznog sloja prilagođava se promjenama temperature ceste i zraka,
  • utori na blokovima poboljšavaju trakciju po snijegu tako da blokiraju snijeg u poprečnoj šupljini čime se povećava kontakt snijega sa snijegom,
  • V-utori na blokovima gaznog sloja maksimalno povećavaju dodirnu površinu s tlom za najbolje rezultate kočenja na suhim podlogama. V-utori namijenjeni su za ispuštanje vode i osiguranje izvrsnih kočionih performansi na mokrim podlogama,
  • P-edge tehnologija utora služi za bolje držanje ceste po snijegu,
  • Tehnologija MaxTouch Construction maksimalno povećava dodirnu površinu s tlom, ravnomjerno raspoređujući sile ubrzanja, kočenja i skretanja kako bi se osigurala izvrsna postojanost i dugi vijek trajanja,
  • Smanjeni energetski gubici uz lamelu LEV Lamella koja omogućuje veću mobilnost bloka gaznog sloja.

 

Najnovije Michelin CrossClimate 2 pneumatike već možete pronaći u našoj ponudi!