Pretraži
Povratak na ostale objave

OČEKUJTE VIŠE: Nove Michelin gume, servisni vaučeri i prilika za nezaboravnu večeru

OČEKUJTE VIŠE: Nove Michelin gume, servisni vaučeri i prilika za nezaboravnu večeru

Svjetski poznati brend Michelin vodeći je proizvođač guma vrhunskih performansi. Svojim inovacijama, brojnim tehnologijama i implementacijama nezaustavljivo osvaja nagrade i naklonost rastućeg broja kupaca. Svakom novom linijom proizvoda, pomiče granice i vozi vas još dalje.

 

Postojana sigurnost i vrhunska kvaliteta

Linijom CrossClimate lansirana je nova generacija cjelogodišnjih pneumatika. CrossClimate nastaje kao odgovor na uštedu vremena i novca, garantirajući udobnost, upravljivost i postojanu sigurnost pri vožnji gradom ili autocestama. Vodeći je po pitanju kočenja na mokrim podlogama, kao i na snijegu te optimalno prianja u svim uvjetima, sve do zakonske granice istrošenosti.

Samouvjerena ljetna Pilot Sport i Primacy kombinacija najbolji je izbor za mokre i suhe ceste, dizajnirana da traje, štiti, drži i štedi! Bilo da vozite gradski auto ili ste ljubitelj sportske vožnje, sigurnosti koju vam pružaju SUV vozila ili uzbuđenja onih predviđenih za brzinu, s Michelinom nema mjesta kompromisima.

Svaki pneumatik ostaje postojan od prvog do posljednjeg kilometra.

To dokazuje i ovogodišnji test ljetnih guma na kojem se Michelinov pneumatik Primacy 4 pokazao iznadprosječnim na suhim i vrlo preporučljivim na mokrim površinama uz izvrsne rezultate u uštedi goriva i trajnosti.

Opremite se za novu sezonu u Vulkalu; odaberite vrhunske Michelin pneumatike, a mi vas višestruko nagrađujemo!

 

Povoljnija ugradnja novih guma na licu mjesta

Uz kupnju 4 ljetna pneumatika marke MICHELIN, uključujući CrossClimate asortiman, u razdoblju od 15.3. do 30.5.2022. ili do isteka zaliha, na licu mjesta dobivate servisni vaučer u iznosu od 100,00 kn za gume od 14-17'', a za dimenzije od 18'' i veće, darujemo servisni vaučer u iznosu od 200,00 kn.

 

Servisni vaučer možete iskoristiti za usluge montaže, demontaže, balansiranja ili hotela za gume, samo u poslovnici u kojoj je izvršena kupnja guma.

Pogodnost se odnosi isključivo na maloprodaju, odnosno za fizičke osobe.

 

Sudjelujte u nagradnoj igri

S istim računom, koji je dokaz kupnje Michelin pneumatika, odnosno računom na kojem je jedan ili više pneumatika brenda Michelin, u periodu od 15.3. do 30.6.2022., ostvarujete i pravo sudjelovanja u nagradnoj igri: VEČERA S MICHELINOVOM ZVJEZDICOM.

Sretnog dobitnika častimo 1x gastronomskom večerom za dvoje u restoranu koji je prepoznat od strane vrhunskih gurmana!

Izvlačenje dobitnika predviđeno je za 4.7.2022.

Detaljna Pravila možete pročitati OVDJE.

 

Prijavite se putem nagradnog obrasca i pođite na nezaboravno gastronomsko putovanje, na novim Michelinovim gumama: NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠILA

 

 

U sjedištu Organizatora (Marketiški odjel), u ponedjeljak 4.7.2022. u 9 h, održano je izvlačenje dobitnika Michelinove nagradne igre “Večera s Michelinovom zvjezdicom.”

Iz baze svih prikupljenih prijava, nasumičnim odabirom izvučen je jedan dobitnik/ica:

Podatci o dobitniku uklonjeni su s web stranice 30 dana od objave i poznati su Organizatoru nagradne igre.

 

Čestitke dobitniku, zahvaljujemo svima na sudjelovanju i povjerenju!