Pretraži
Povratak na ostale objave

ODLUKA AUTO BILD-a: MICHELIN je proizvođač 2020. godine!

ODLUKA AUTO BILD-a: MICHELIN je proizvođač 2020. godine!

“Lider koji ne stoji na mjestu onaj je koji će ostati na vrhu” – tom mišlju možemo sažeti Michelinov inovativni put te nastojanja da iz godine u godinu probije, ali i postavi nove granice, nove kriterije kvalitete i novu kilometražu svojim pneumaticima.

Sukladno činjenicama, ne čudi odluka prestižnog Auto Bild-a da se tvrtka Michelin proglasi najboljim proizvođačem zimskih pneumatika u 2020. godini!

Nakon što je rangiran kao najbolji u proizvodnji ljetnih guma, Michelin je, zahvaljujući performansama svojih perjanica Pilot Alpin 5 i Alpin 6 preuzeo vodstvo i u zimskom segmentu, a njegovi pneumatici osvojili su lovorike na svim najvažnijim testovima sezone!

Michelin Pilot Alpin 5 pobjednik je najnovijeg ispitivanja njemačkog Auto Bild sportcars časopisa na kojem je potvrđena njegova nadmoć nad čak 51 testiranom gumom. Rangiran na prvom mjestu s oznakom “Uzorit” pokazao je i dokazao zašto je vaš siguran odabir i ove zime!

Rame uz rame stoji mu njegov brat blizanac, moćni Alpin 6 koji će se vješto oduprijeti i najgorim zimskim uvjetima, a Vama pružiti udobnu vožnju i potpunu kontrolu nad vozilom. Alpin 6, na istom je testu pokazao izvanredne rezultate i zauzeo treću poziciju te je, također, označen kao “Uzorit” unutar kategorije od 10 pneumatika.

Nadalje, Michelin je osvojio drugo mjesto među proizvođačima univerzalnih pneumatika za 2020. godinu. Do srebrnog postolja odveli su ga vrhunski pneumatici sa stabilnom upravljivošću u svim vremenskim uvjetima te najbolje bočno držanje ceste pri mokroj vožnji.

 

Kakva godina za Michelin!

 

Čestitamo!