Pretraži

O Vulkalu

Vulkal d.o.o. je dugi niz godina vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila, terenska i SUV vozila, autobuse i teretna vozila, građevinsku i poljoprivrednu mehanizaciju, specijalna i vojna vozila, razne vrste dizalica, kao i pneumatika za bicikle, motore, skutere.

Ovlašteni smo uvoznici i distributeri poznatih svjetskih proizvođača guma: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Voyager, Michelin, Kleber, BF Goodrich, Taurus, Riken Bridgestone, Firestone, Pirelli, Nokian, Petlas i Imperial, te aluminijskih naplataka MAK, kao i čeličnih naplataka MW za putnička i teretna vozila.

Bavimo se i opremanjem vulkanizerskih radionica Butler strojevima, te alatima i priborom iz asortimana Schrader, Tip Top Stahlgruber, Tech, Wegmann automotive, uz stalnu tehničku podršku.

Tvrtka Vulkal d.o.o. broji preko 280 zaposlenika, ima vlastiti dostavni vozni park sa 60 voznih jedinica za svakodnevnu distribuciju robe svojim kupcima, a koristimo i pružatelje usluge paketne distribucije kako bi u svakom trenutku pokrili cijeli teritorij Republike Hrvatske.

Raspolažemo s 10 prodajno-servisnih centaratri u Zagrebu (uz Outlet guma), dva u Rijeci i po jedan u Velikoj Gorici, Zadru, Stankovcima te Osijeku.

"NAJVEĆI U HRVATSKOJ! 
Dnevni kapacitet Vulkalovih podružnica iznosi 1.800 putničkih i dostavnih vozila te 50 teretnih vozila i autobusa!"

U prodajno servisnim centrima u Zagrebu (Kovinska i Slavonska avenija), Velikoj Gorici i Zadru, uz sve vulkanizerske usluge, nudimo i Vulkal Express Servis, koji uključuje: dijagnostiku, izmjenu ulja, filtera i tekućina, redovni servis klima uređaja, servis kočnica, amortizera, akumulatora i metlica brisača.

Posebno ističemo i naš Mobilni vulkanizerski servis kojim, u zagrebačkoj i okolnim regijama, rješavamo probleme s pneumaticima „na cesti i dvorištu“ i čiju uslugu, uz zadovoljne prijevoznike, koristi i sve veći broj vozača osobnih automobila.

„Osnovni je cilj tvrtke Vulkal opravdati povjerenje kupca individualnim i profesionalnim pristupom, širokim asortimanom pneumatika, pristupačnom cijenom i kvalitetom usluge.“ 

Da naše usluge udovoljavaju visokim standardima branše potvrđuje i činjenica da svih deset Vulkalovih centara nose Michelin certifikat – standard kvalitete, koji se provodi u cijelom svijetu gdje je prisutan i Michelin.