Pretraži
Povratak na ostale objave

PIRELLI LJETO: Pneumatici za bezbrižna putovanja

PIRELLI LJETO: Pneumatici za bezbrižna putovanja

Sunce obasjava cestu. U daljini se nazire morski horizont. Iznad automobila lete galebovi i lastavice. Na stražnjem sjedalu pjevaju mališani, GPS govori da ste uskoro stigli… Zvuči idilično? To je Pirelli!

S Pirellijem, granice ne postoje. Njegovi vrsni pneumatici vješto će savladati i najveće izazove, oštre zavoje, mokre ceste. Pretvorit će vožnju u čist užitak, a putovanje u avanturu za cijelu obitelj.

Opustite se i vjerujte dodatno poboljšanom Pirelli asortimanu. Idealna guma za ljetne ceste zasigurno je Pirelli Cinturato P7, guma koja vodi brigu o vozilu, ali i očuvanju prirode. Smanjenim otporom kotrljanja jamči uštedu goriva, a svojom tihom izvedbom pruža poželjnu mirnoću vozaču i udobnost ostalim putnicima. Dizajnirana da pruži vrhunsko prianjanje na suhim i mokrim cestama, ljetna guma Cinturato P7 bit će vaš vjeran suputnik na svim rutama prema moru, ali i unutrašnjosti.

Pirelli Cinturato all season SF 2 najnoviji je član ekskluzivne ponude, a već je postao sinonim za vrhunsku izvedbu, najvišu razinu sigurnosti i pouzdanosti. Svojim inovativnim performansama pružit će vam optimalnu stabilnost i kontrolu pa ćete s lakoćom savladati svaku površinu u svim vremenskim uvjetima. Zahvaljujući izvrsnom otporu kotrljanja pridonijet će i značajnoj uštedi potrošnje goriva te vam omogućiti bolju kilometražu.

Najbolji pokazatelj kvalitete Cinturato SF 2 pneumatika je brojnost njegovih prednosti i dodatnih specifikacija. Dubok položaj lamela omogućuje izvanredno prianjanje i odličnu izvedbu pri kočenju, čuva strukturu gaznog sloja i značajno produžuje vijek trajanja gume. Oblikovani V-blokovi imaju širu dodirnu površinu s cestom pa je izvrsna stabilnost i upravljivost garantirana. Horizontalni žljebovi s vanjske strane služe za učinkovito izbacivanje vode i sprječavanje aquaplaninga. Najnovija Pirellijeva perjanica dostupna je za sva putnička i SUV vozila u dimenzijama od 18’’ na više.

Svakako nećete pogriješiti ako svoje vozilo počastite ljetnim Powergy gumama, pneumaticima prepoznatljive Pirelli kvalitete, namijenjene vozačima koji znaju što žele i kamo idu! Maksimalna kontrola, sigurnost i prianjanje – Powergy se odlično prilagođava svim uvjetima na cesti, smanjuje mogućnost aquaplaninga i potrošnju goriva uz visoku razinu udobnosti.

Kako bi svojim korisnicima pružili sigurnost i zadovoljstvo prilikom kupnje, Pirelli provodi Tyrelife program, pruža vam dvogodišnju garanciju na gume, a više o njoj, kao i odgovarajućim Pirelli pneumaticima možete saznati u najbližoj Vulkalovoj poslovnici!

Ovog ljeta birajte pametno – birajte Pirelli!