Pretraži
Povratak na ostale objave

PIRELLI PARTNER‘S CLUB: Nova razina pogodnosti za veleprodajne kupce

PIRELLI PARTNER‘S CLUB: Nova razina pogodnosti za veleprodajne kupce

PIRELLI PARTNERS’ CLUB novi je nagradni program, točnije platforma namijenjena veleprodajnim kupcima koji kupuju Pirelli osobne, kombi i SUV gume!

U periodu od 08.07.2024 do 31.07.2024. kupite Pirelli ljetne ili cjelogodišnje gume u dimenzijama 17“+ iz Vulkalove B2B ponude, registrirajte kupovinu na pirelliclub.hr i bit ćete nagrađeni s INA poklon karticom za gorivo u sljedećim iznosima:

  • 4x Pirelli ljetni ili allseason pneumatici u dimenziji 17‘‘ = 3 €  po gumi
  • 4x Pirelli ljetni ili allseason pneumatici u dimenziji 18‘‘ i većoj = 5 € po gumi

Promocija vrijedi isključivo za gume kupljene u vrijeme trajanja kampanje, odnosno do kraja srpnja 2024., a posljednji dan za prijavu kupnje je 11.08.2024.

Potrebno je zadržati račun kao evidenciju kupovine guma, sve do isporuke navedene nagrade.

U slučaju kupnje više kompleta guma, odobrava se samo jedan poklon, odnosno vaučer za gorivo, a ako je pri više setovima kupljen barem jedan u dimenzijama 18‘‘+, kupcu se odobrava veći iznos bona, odnosno 5 € po gumi.

Poklon kartice/vaučeri za gorivo bit će dostavljeni na Vašu registriranu adresu, nakon isteka kampanje i obrade prijava, od strane Pirellija.

Proizvođač guma Pirelli organizator je i provoditelj kampanje te je odgovoran za njenu uspješnu provedbu te podjelu nagrada, više o kampanji možete saznati na: pirelliclub.hr

Posebna ponuda ne odnosi se na vlasnike flota i leasing grupe.