Pretraži
Povratak na ostale objave

PRILIKA ZA UŠTEDU: Popust pri kupnji novog seta zimskih guma Pirelli u većim dimenzijama

PRILIKA ZA UŠTEDU: Popust pri kupnji novog seta zimskih guma Pirelli u većim dimenzijama

Proizvodnja automobila, a time i proizvodnja prikladnih pneumatika konstantno se mijenja, unaprjeđuje i evoluira. Vozila postaju sve veća i naprednija, puna novih tehnologija, elektronike, prostora. Sukladno ubrzanom načinu života i iznimno povećanoj mobilnosti, pogotovo u većim gradovima i razvijenim sredinama, sigurnost u prometu nikad nije bila važnija, a time i izbor adekvatne gume, nerijetko one u dimenzijama većim od 17 cola.

Pirelli je već 150 godina sinonim za vrhunske performanse, a njegovi zimski pneumatici iz Cinturato, PZero i Scorpion nisu iznimnka. Posebno dizajnirane gume vješto se prilagođavaju niskim temperaturama i različitim uvjetima vožnje pružajući izvanrednu trakciju čak i na snijegom i ledom prekrivenim kolnicima.

Kako bi zadovoljio potrebe snažnijih gradskih i sportskih automobila, jednako i vozila iz SUV segmenta, Pirelli je, samo u Vulkalovim poslovnicama, pripremio pogodnost pri kupnji novog seta zimskih guma za dimenzije od 18 cola i veće!

Odabirom novih sezonskih guma marke Pirelli i njihovom montažom u Vulkalovim poslovnicama uštedit ćete 40 eura (popust od -10 eura po gumi)!*

Samo u periodu od 13.11 do 1.12.2023. ili do isteka zaliha, iskoristite priliku za uštedu i opremite svoja vozila s četiri nove 18''+ gume iz zimskog Pirelli asortimana!

Navedeni benefit dostupan je isključivo u maloprodaji, fizičkim osobama.

Profilirane karakteristike i visokokvalitetna konstrukcija čine Pirelli gume ne samo funkcionalnim i sigurnosnim, već i privlačnim dodatkom vašem automobilu koji će vam pružiti visoku razinu udobnosti, estetike i stila na onom kraćem i onom dugom putovanju.

Prava zimska avantura počinje sa pravim gumama – vidimo se u Vulkalu!

 

* 10 EUR=75,34 HRK, 40 EUR =301,38 HRK prema fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK