Pretraži
Filters
Zatvori

ROCK ZVIJEZDE BRAČKOG KAMENOLOMA: Radijalne Goodyear gume za 4x veću sigurnost i stabilnost

Zora. Bonaca. Brač. Na horizontu se lagano ocrtava trajekt. Osim novog vala turista, donosi nešto nesvakidašnje. Nešto ogromno. I dosad neviđeno na ovom hrvatskom otoku. Nakon tjedan dana transportne logistike, svojoj finalnoj destinaciji primiču se četiri radijalne Goodyear gume robusnih dimenzija 875/65 R33, svaka viša od dva metra i teža od tone.

Gume na jednom modernom utovarivaču istrošile su se i postale nepouzdane pri upravljanju strojem, ali i kretanju kamenolomom. Izvođačima radova bilo je potrebno brzo, efikasno i kvalitetno rješenje. Pronašli su ga u Vulkalu i Goodyear-u.

Radijalne gume za utovarivače namijenjene su za korištenje u ekstremnim terenskim uvjetima zahvaljujući super ekstra gaznom sloju (L5 nivoa) koji pomaže gumi da pri visokom okretnom momentu i maksimalnom trošenju, zadrži čvrstoću i stabilnost vozila. Napravljene od jedinstvene smjese sintetičke i prirodne gume s čvrstim dizajnom centralnog dijela, najvećom dubinom gaznog sloja (98 mm) za maksimalnu dugotrajnost te otpornost na udarce, Goodyear gume idealne su za kroćenje nemilosrdne otočke stijene uz ugodnu i sigurnu vožnju.

No zbog njihovih dimenzija, težine i komplicirane montaže postojao je problem dostave i postavljanja na samom otoku.

Kao najveći distributer i serviser pneumatika u Hrvatskoj preuzeli smo odgovornost izvršenja ovog nimalo lakog i izazovnog zadatka. Znali smo da jedini raspolažemo s tehnikama, znanjem i distribucijskom mrežom za profesionalno obavljanje zadaće na terenu, bez nepotrebnog gubljenja vremena. Zahvaljujući našim vrsnim vulkanizerima i jedinstvenim tehnikama montaže, sve četiri gume postavili smo za samo ŠEST sati i postigli novi rekord struke na hrvatskom tlu! Dosad je za ovakve poduhvate trebalo najmanje četiri i više dana.

Šest sati za četiri off-the-road gume i četiri puta više sigurnosti!

To može samo Vulkal.

Akcije
Novo u ponudi
Zanimljivosti
Arhiva novosti
banner