Pretraži
Povratak na ostale objave

SAMO U VULKALU: 400 razloga više za odabir Michelinovih pneumatika!

SAMO U VULKALU: 400 razloga više za odabir Michelinovih pneumatika!

Ljetna sezona stiže na vrata i pravo je vrijeme za nabavku i montažu - ljetnih pneumatika! Preporučujemo da to napravite što prije, a mi smo tu kako bi vam pomogli pri odabiru najboljih guma za vaša vozila. U nesigurnim vremenima, lijepo je znati da vozite na pouzdanim i kvalitetnim pneumaticima koji će vam pružiti dugotrajnu mirnoću od prvog do zadnjeg kilometra. U nesigurnim vremenima, vaš je siguran izbor - Michelin!

Svjetski poznat brend Michelin vodeći je na tržištu jer proizvode pneumatike vrhunskih performansi i broj 1. su na svim testovima glede vijeka trajanja gume.

Predstavljamo vam promotivnu ponudu koja vrijedi samo u Vulkalovim poslovnicama, isključivo za maloprodaju:

Kupnjom četiri nova ljetna pneumatika Michelin u Vulkalovoj poslovnici u razdoblju od 01.04. do 15.05.2021. ostvarujete pravo na poklon voucher od 200,00 ili 400,00 kn za kupnju u online trgovini Abrakadabre!

Sve što trebate napraviti nakon kupnje pneumatika u Vulkalovoj poslovnici je skenirati QR kod koji se nalazi na računu, s istime se registrirati na Michelin stranici www.michelin.com.hr nakon čega ćete na svoju e-mail adresu zaprimiti digitalni vaučer za online kupnju, najkasnije 7 dana od sregistracije.

Pri kupnji Michelin ljetnih ili cjelogodišnjih pneumatika 14“ do 17“ na poklon dobivate vaučer od 200,00 kuna, a za 18“ i više, vaučer od 400,00 kuna koji možete iskoristiti u webshopu Abrakadabre za bilo koju buduću kupnju.  

Svaki se korisnik može registrirati samo jednom i osvojiti samo jednom nagradu, čak ako kupi više od četiri nove ljetne gume ili CrossClimate pneumatike.

Ukoliko kupac ne izvrši registraciju na Michelinovoj stranici, zaključno s 25.05.2021., gubi pravo na pogodnosti koje je ostvario prilikom kupnje novih Michelin guma. 

Pravila kampanje dostupna su svim sudionicima na www.michelin.com.hr, gdje ujedno možete pronaći i informacije o Pravilima privatnosti i Zaštiti podataka.

Kupujte kvalitetno, vozite sigurno i nagradite se!

Potražite nove ljetne Michelin pneumatike ili ljetne CrossClimate za osobna, kombi i 4x4 vozila u najbližoj Vulkalovoj poslovnici ili webshopu!

Uz navedene gume nudimo i uslugu profesionalne montaže. Odradite sve na jednom mjestu i odvezite se sigurno i zadovoljno!

Ovog ljeta sigurno putujemo!

--

Nemojte propustiti odigrati i Michelinov nagradni kviz na našoj Facebook stranici! Natječaj traje od 02.04.-15.04.2021., a Pravila natječaja možete pročitati OVDJE!