Pretraži
Povratak na ostale objave

SEZONA NA DVA KOTAČA: Spremno u nove avanture s novim MITAS gumama i putnom bočicom

SEZONA NA DVA KOTAČA: Spremno u nove avanture s novim MITAS gumama i putnom bočicom

Toplije vrijeme i duži dani idealni su za vožnju na omiljenom motoru.

Neovisno o tome uživate li u vožnji lokalnim cestama kroz Gorski kotar, upijajući prirodne ljepote i svježi zrak ili više preferirate voziti uzduž obale, uz šum valova i prostrane morske vizure, jedno je sigurno – gume na vašem motoru moraju biti spremne na sve!

Oštri zavoji, iznenadni pljuskovi, nepravilni kolnici… Izazovi su mnogobrojni, a njihovo uspješno savladavanje ne ovisi samo o iskustvu vozača, već i o ispravnosti i izdržljivosti guma montiranim na njegovo vozilo, pogotovo pri većim brzinama.

Ako ste u potrazi za novim moto gumama, iskoristite priliku i budite u 50 najbržih kupaca koji će svoje motore opremiti novim setom guma marke MITAS i ostvariti dodatnu pogodnost – dobiti praktičnu, putnu bočicu na poklon!

Promotivna ponuda odnosi se na kupnju seta cestovnih MITAS MOTO guma iz programa:

  • SPORT FORCE+
  • SPORT FORCE+ EV
  • TOURING FORCE

Poklon pri kupnji moguće je ostvariti u bilo kojoj Vulkalovoj poslovnici ili webshopu, u trajanju od 28. travnja do 31. svibnja 2023. ili do isteka zaliha.

Pogodnost mogu ostvariti isključivo krajnji kupci, fizičke osobe, u maloprodajnom segmentu.

 

Nagradite svoj motor vrhunskim gumama, a sebe korisnim poklonom!

U onim trenutcima dok čekate na crvenom svjetlu ili „stojite“ u gužvama, kada vas istovremeno griju vreli kolnici, spremnik motora, Sunce i oprema važno je ostati hidratiziran. Za sigurnu vožnju kroz najtoplije mjesece u godini, dobro dođe izdržljiva, putna bočica i naravno, vrhunske MITAS MOTO gume!

Nabavite svoju dimenziju i montirajte ih u našim poslovnicama!