Pretraži
Povratak na ostale objave

SEZONA SA STILOM: Uz MAK i Powerbank!

SEZONA SA STILOM: Uz MAK i Powerbank!

U toplije doba godine, više vremena provodimo na zraku, u prirodi, na cesti. Za što kvalitetniji boravak na otvorenom, ali i bezbrižnu vožnju, MAK ima super rješenje!

MAK aluminijski naplatci vrhunskog dizajna učinit će vaše vozilo još ljepšim, a pneumatike sigurnijim, dok će solarni Powerbank napuniti vaš mobitel i za ona najdulja putovanja.

MAK je jedan od najpopularnijih talijanskih brendova koji djeluje na tržištu već 30 godina i proizvodi aluminijske naplatke za sve vrste vozila. Svojim vrhunskim dizajnom i izuzetnom kvalitetom ističu se u odnosu na ostale proizvođače. Ovaj brend naglašava prepoznatljiv stil svakog naplatka i upravo iz tog razloga omiljen je među ljubiteljima automobila koji žele poboljšati izgled svojeg vozila. 

Najbolji pokazatelj koliko zapravo MAK ulaže u svoje poslovanje i napredak je certifikat  ISO9001/2015 koji im je dodijeljen za dizajn, proizvodnju i trgovinu naplataka. MAK nudi najbolji omjer cijene i kvalitete, zato dođite do najbliže Vulkalove poslovnice ili posjetite naš webshop te nabavite naplatke vrhunske kvalitete kako bi vaše vozilo zablistalo u predivnim danima pred nama!

Od 1. do 30.4.2021. za kupnju četiri MAK naplatka od 18'' i više, na poklon dobivate SBS Powerbank!

Izuzetno lagan SBS powerbank kapaciteta 5000 mAh, idealan je džepni punjač koji će vašem uređaju biti najbolji prijatelj, u svakom trenutku. Za samo 30-tak minuta potpuno će napuniti mobilnu bateriju!


Promotivna ponuda vrijedi isključivo za maloprodajne kupce, samo do isteka zaliha, požurite!