Pretraži
Povratak na ostale objave

SLIKAJ, FOTKAJ, UŽIVAJ: Uz nove MAK naplatke i benefite u nove ljetne avanture!

SLIKAJ, FOTKAJ, UŽIVAJ: Uz nove MAK naplatke i benefite u nove ljetne avanture!

Kupnja aluminijskih naplataka izvrstan je način da poboljšate izgled i sigurnost vlastitog vozila. Mala težina alu naplataka optimizira kvalitetu vožnje pri kočenju i skretanju, jamčeći bolju stabilnost vozila, uz brojne prednosti u pogledu sigurnosti, potrošnje goriva te udobnosti u vožnji.

Prestižni MAK aluminijski naplatci s talijanskim dizajnom i tehnologijom razvijani su u suradnji s vodećim proizvođačima automobila kako bi se savršeno uklopili u izgled i potrebe Vašeg vozila, te se neprestano razvijaju, sukladno novitetima u autoindustriji, ali i industriji proizvodnje guma.

MAK danas nudi široku paletu aluminijskih naplataka prikladnih za sve vrste automobila, od limuzina do karavana, od crossovera do SUV vozila, do alu naplataka za vozila s 4×4 pogonom i teretna vozila. Osim što možete nabaviti namjenski alu naplatak, točnije naplatak dizajniran posebno za vašu marku automobila, MAK vam nudi i mogućnost primjene originalnog poklopca.

MAK-ovi profesionalci posvećeni su sveobuhvatnom dizajnu u sportskim, robusnim, klasičnim i futurističkim stilovima, uvijek s novim rješenjima i često izvan svake konvencionalne sheme.

Zato požurite u najbližu Vulkalovu poslovnicu i webshop i nagradite svoje vozilo s novim setom MAK alu naplataka, a sebe vrhunskim poklonom!

POKLON UZ KUPNJU NOVIH MAK NAPLATAKA

Osim što ćete htjeti fotografirati svoje vozilo, kad na njega ugradite nove, dizajnerske MAK naplatke, sigurni smo da ćete za isto htjeti iskoristiti i predivne ljetne dane (i noći) koji su pred nama!

A za navedeno, dobro će vam doći moderan držač za pametne telefone sa stativom (tripod) s daljinskim upravljačem, koji će vam pomoći u sigurnom i savršenom držanju uređaja prilikom snimanja i fotografiranja, iz ruke ili s udaljenosti od čak 10 metara!

MAK tripod uz kupnju seta novih MAK naplataka, samo u Vulkalu!

S Wireless Reflex Setom svoj pametni telefon možete pretvoriti u refleksnu kameru. Snimanje slika i selfija tijekom putovanja nikad nije bilo lakše! SBS Wireless Reflex Set opremljen je praktičnom tipkom na gornjem dijelu poklopca poput kamere pa ne morate držati ni dirati telefon kako bi snimili željene kadrove. Jednostavno fotografirajte mjesta, horizonte ili cijelu obitelj u jednom kadru bez brige o tome da će vam pametni telefon skliznuti ili snimiti mutne, nefokusirane fotografije.

U potpunosti iskoristite prednosti stativa koji se okreće, a njegove gumene nožice spriječit će klizanje stativa na mokrim površinama. Uz sve navedeno, stativ je praktičan i jednostavan za prenošenje, visok je samo 20 cm pa će lako stati u svaku torbicu ili ruksak.

Wireless Reflex Set poklanjamo svakom maloprodajnom kupcu (fizičkoj osobi) koji u razdoblju od 1. lipnja do 31. srpnja 2023. (ili do isteka zaliha) u bilo kojoj Vulkalovoj poslovnici ili putem webshopa kupi set od četiri nova MAK naplatka u dimenziji 17 cola i većoj!

Za novi ljetni look vaše vožnje, tu su Vulkal i MAK naplatci!