Pretraži
Povratak na ostale objave

SPREMNI ZA MAK-E OVER: Uz nove, dizajnerske MAK naplatke, nagradite se i brendiranom majicom

SPREMNI ZA MAK-E OVER: Uz nove, dizajnerske MAK naplatke, nagradite se i brendiranom majicom

Talijanski proizvođač aluminijskih naplataka MAK Wheels danas je etabliran brend, prepoznat kao jedan od lidera u sektoru, na međunarodnoj sceni.

Glavni elementi uspjeha MAK-a visoki su standardi kvalitete, širok izbor proizvoda, brzina reakcije na potrebe tržišta i visoka fleksibilnost u planiranju i isporuci.

Zahvaljujući moderniziranim i optimalnim skladištima, s više od 120.000 naplataka i oko 4.000 dodatnih artikala, MAK brzo isporučuje svoje proizvode diljem svijeta. U 2023. godini MAK je otvorio i novi pogon za lakiranje, izgrađeno prema najnovijim industrijskim standardima i protokolima te time dodatno podigao kvalitetu i otpornost naplataka na vanjske utjecaje u vožnji.

Talijanski dizajn, preciznost i usredotočenost na detalje i kvalitetu ističu tvrtku MAK unutar segmenta proizvoda namijenjenih vozilima srednje i visoke klase.

 

A kako bi ove sezone dodatno unaprijedili izgled i izvedbu svojeg vozila, uz kupnju četiri MAK naplatka iz Vulkalove ponude, u dimenziji 15 cola i većoj, na poklon dobivate brendiranu majicu kratkih rukava ili vjetrovku (ovisno o zalihama).

Promocija vrijedi isključivo za kupnju naplataka marke MAK u Vulkalovim poslovnicama i webshopu, u razdoblju od 2.4. do 3.6.2024. ili do isteka zaliha.

Navedeni benefit pri kupnji ostvaruju samo fizičke osobe, maloprodajni kupci.

 

Ovog ljeta, poMAKnite granice i putujte sa stilom, nabavite nove MAK naplatke u najbližem Vulkalu!