Pretraži
Povratak na ostale objave

TOPLO SRCE ZIME I GOODYEARA: Uz kupnju novih guma, atraktivna hudica na poklon

TOPLO SRCE ZIME I GOODYEARA: Uz kupnju novih guma, atraktivna hudica na poklon

Hudica, duksa ili majica s kapuljačom, kako god je zvali, Vaša je uz kupnju novih sezonskih Goodyear guma, u dimenziji 16 cola i veće! Više informacija možete saznati na: http://akcija.goodyear.hr

I ove sezone birajte Goodyear, u razdoblju od 1. listopada do 21. studenog 2022. ili do isteka zaliha, pri istovremenoj kupnji četiri zimske ili cjelogodišnje putničke gume marke Goodyear dimenzija 16’’+, dobivate promotivni poklon – majicu dugih rukava s kapuljačom u dostupnim bojama: tamno plava, svijetlo plava, roza i bijela.

Podjela poklona bit će omogućena naknadno, odnosno svim kupcima koji svoju kupnju registriraju putem internetskog obrasca dostupnog na stranici: https://akcija.goodyear.hr zaključno do 5. prosinca 2022. o čijem će postupku biti obaviješteni na samom prodajnom mjestu.

Prijava je iznimno jednostavna, uz upis svojih podataka, priložite fotografiju računa kupnje Goodyear guma, odaberite željenu boju i veličinu majice i uživajte u modernoj i toploj Goodyearovoj hudici koja će u najkraćem mogućem roku stići direktno na Vašu adresu!

U promotivnoj kampanji mogu sudjelovati sve pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i sve punoljetne i poslovno sposobne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Pravne osobe imaju pravo na najviše dva poklona.

Promotivna kampanja ne odnosi se na flote.

Pravo na poklon ostvaruje se za kupnju Goodyear guma i u Vulkalovim poslovnicama i putem webshopa.

Više o kampanji možete saznati u Pravilima.

 

Preporuke za kupnju novih Goodyear guma

Goodyear je ove godine još jednom dokazao zašto pripada samom vrhu gumarske elite – proglašen je najboljim proizvođačem ljetnih guma 2022., njegov cjelogodišnji asortiman pobrao je lovorike na svim relevantnim testovima, a lansirana je i nova guma iz cijenjenog Eagle programa Asymmetric 6 koja je odmah stekla naklonost velikog broja kupaca i istaknula se kao jedna od najpoželjnijih ljetnih guma sezone.

No okrenimo se zimi i zimskim cestama, kad su uvjeti za vožnju nepovoljniji i izazovniji.

Guma koja će se lako nositi i s najoštrijim zimskim vremenom, pružiti vam najvišu razinu sigurnosti i na pljusku i u mećavi, Goodyearova je uzdanica UltraGrip Performance+ s nagrađivanim performansama i izvrsnim prianjanjem na svim površinama. Nova smjesa pruža visoku elastičnost gume pri niskim temperaturama, a napredne tehnologije garantiraju čvrsto držanje ceste i kratak zaustavni put te učinkovitu potrošnju goriva.

 Goodyear UltrGrip Performance+

 

univerzalnom programu ističe se Goodyearov Vector 4Seasons Gen-3, usavršen cjelogodišnji pneumatik posvećen vašoj sigurnosti tijekom svih godišnjih doba, s izvrsnim prianjanjem na suhoj, mokroj i zasniježenoj podlozi.

 

Oba pneumatika možete pronaći u našoj ponudi i odvesti se u zimu na sigurnim gumama i u omiljenoj hudici!