Pretraži
Povratak na ostale objave

TRAŽENI BENEFITI: Superiorna stabilnost i vrhunska izvedba novih Toyo guma

TRAŽENI BENEFITI: Superiorna stabilnost i vrhunska izvedba novih Toyo guma

Unatoč tržišnim izazovima, proizvođači automobila neprekidno unaprjeđuju tehnološke procese razvoja novih vozila, kao i integraciju novih tehnologija u njima, što rezultira sve udobnijim i kompleksnijim modelima.

Samo pneumatici visokih performansi mogu ispunjavati visoke kriterije postavljene od strane autoindustrije. Da bi udovoljila novoj generaciji vozila, guma odabrana za takva vozila mora osigurati stabilnost pri većim brzinama uz tihu emisiju buke i učinkovitu potrošnju goriva, pružiti udobnu vožnju te pokazati izdržljivost na sve većim kilometražama.

Izvrsno ponašanje pneumatika na cesti moraju pratiti izvanredne performanse kako bi guma pružala najvišu razinu sigurnosti u svim uvjetima.

Napredna generacija pneumatika nudi rješenja potrebna modernim vozilima za postizanje optimalne izvedbe i ispunjenje očekivanja najzahtjevnijih vozača.

Jedan od takvih pneumatika je i Toyo PROXES Comfort – guma ispunjena provjerenim japanskim tehnologijama i mindsetom za potpunu kontrolu i udobnost.  

 

Vrlo preporučljivi Toyo PROXES Comfort

Za opuštenu, svakodnevnu vožnju gradom, autoputom ili seoskim cestama pobrinut će se svestrane karakteristike PROXES Comfort pneumatika:

  • Nova smjesa gaznog sloja i unutarnja struktura gume daje joj poboljšanu stabilnost pri brzinama, uz pouzdano upravljanje i izvrsno kočenje;
  • Veća gustoća lamela poboljšava kočenje na mokrim površinama te sprječava nastanak aquaplaninga;
  • Asimetrično dizajniran gazni sloj kreiran je za čvrsto prianjanje u zavojima;
  • Dinamička poboljšanja dizajna u kombinaciji s tihom i udobnom vožnjom, čine PROXES Comfort jednim od vrhunskih pneumatika za ljetne ceste.

TOYO Comfort label

Na najnovijem testu ljetnih guma, PROXES Comfort ocijenjen je kao „Dobar“ s „Vrlo preporučljivom“ oznakom. Vrhunsku izvedbu i samouvjerene performanse pokazuje u svim uvjetima na cesti uz iznimnu upravljivost i naprednu razinu stabilnosti pri velikim brzinama.

Novi Toyo PROXES Comfort potražite u Vulkalovim poslovnicama i na webshopu.

 

Toyo PROXES CF2 – napredan ljetni pneumatik

Još jedna ljetna uzdanica Toyo asortimana je PROXES CF2. Kreirana naprednim tehnologijama, temeljena na prednostima najnovijih materijala; struktura i dizajn njenog gaznog sloja garantira visoku razinu sigurnosti, izdržljivosti i uštede uz nevjerojatnu udobnost.

Ovaj pneumatik izbor je vozača koji traže visoko učinkovitu i sigurnu gumu za automobile srednje i velike snage.

Od vrhunskih karakteristika izdvajamo:

  • Super aktivna polimerna smjesa koja smanjuje otpor kotrljanja i time produžuje vijek trajanja;
  • Široki glavni utori jamče odlično kočenje na mokrom te sprječavanje nastanka vodenog klina;
  • Optimiziran uzorak gaznog sloja rezultira niskim otporom kotrljanja, dužim vijekom trajanja i poboljšanim kočenjem na mokroj i suhoj cesti;
  • Remeni blokovi dizajnirani su da reduciraju buku.

Toyo PROXES CF2 možete pronaći u Vulkalovoj ljetnoj ponudi.

 

Toyo CELSIUS AS2 – postojane performanse tijekom cijele godine

Posljednjih godina, evidentan je porast interesa za cjelogodišnji program guma. Blaže zime, manjak putovanja uzrokovan lošom epidemiološkom situacijom, faktor uštede – sve je to utjecalo na povećanju kupnju guma koje ne zahtijevaju sezonsku izmjenu.

Iako ih nazivaju univerzalnim, ove gume nisu namijenjene svakom vozilu, niti svakom vozaču. One ovise o podneblju u kojem vozite i područjima u koje namjeravate putovati, o stilu vožnje, o godišnjoj kilometraži itd.

No ako ste ljubitelj upravo allseason guma i želite uštedjeti na kupnji, ali ne i na kvaliteti, odaberite inovativan – Toyo CELSIUS AS2 pneumatik!

Toyo CELSIUS AS2 guma

Novi CELSIUS AS2 pružit će vam potpunu kontrolu tijekom cijele godine i omogućiti bezbrižnost u vožnji, zahvaljujući dinamičnom gaznom sloju i Nano Balance tehnologiji. Zaboravite na promjenu guma ili ugrožene performanse, CELSIUS AS2 sveobuhvatno je rješenje s dugim vijekom trajanja! Impresivna stabilnost pri brzinama na autocesti tijekom ljeta, u kombinaciji s iznimnom sigurnošću zimi, čine CELSIUS AS2 vrhunskim, svestranim izvođačem. Ne možete kontrolirati vrijeme, ali možete pripremiti svoj automobil za sve izazove na cesti. Jer kad se vrijeme promijeni, CELSIUS AS2 ostaje isti!

Dostupan je u 31 dimenziji od 15 do 20 cola. Potražite ga u najbližem Vulkalu!