Pretraži
Povratak na ostale objave

TREĆA KRUNA: Michelin proglašen najboljim proizvođačem zimskih guma treću godinu za redom!

TREĆA KRUNA: Michelin proglašen najboljim proizvođačem zimskih guma treću godinu za redom!

Iako, trenutno, svijetom kruži po nekoliko stotina milijuna guma, Michelin je onaj koji se izdvaja, koji se cijeni i prepoznaje. Po naprednim tehnologijama i testovima, po ambicioznim planovima i još ambicioznijim dostignućima.

Davno je postao mnogo više od proizvođača guma. Postao je simbol za izvrsnost, za dugotrajnost, za sigurnost i inovativnost. Stoga ne čudi činjenica da je i 2022. godine proglašen „Najboljim proizvođačem zimskih guma“!

 

Predanost kvaliteti i dugotrajnosti

Michelin guma visokotehnološki je produkt dugogodišnjih i iscrpnih istraživanja, razvoja i korištenja naprednijih materijala s velikom pažnjom prema detaljima, kako bi pružila ultimativno iskustvo vožnje, kako svakodnevnom vozaču, tako i profesionalnim flotama.

Održivo poboljšanje globalne mobilnosti dio je Michelinove vizije, od samih početaka.

Michelin je začetnik mnogih inovacija koje su promijenile i poboljšale načine na koje se danas krećemo i kako (se) vozimo.

Više od 300 testova u stvarnim uvjetima, kombinacija 27 jedinstvenih tehnologija za performanse koje traju, od prvog do posljednjeg kilometra – dokaz su Michelinove predanosti svakom kupcu i svakom vozilu.

No pored dugog vijeka trajanja, Michelinovi pneumatici nude bolji odaziv pri kočenju, bolje držanje ceste, veći užitak u vožnji, uštedu goriva i očuvanje okoliša zbog smanjenog otpada od guma.

S odabirom bilo koje ljetne, zimske ili cjelogodišnje Michelin gume ne možete pogriješiti, što dodatno potvrđuju i najbolji rezultati na svim relevantnim testovima!

 

Gume koje osvajaju i testove i ceste

Cijenjeni njemački AutoBuild proglasio je Michelin Alpin 6 najboljom zimskom gumom u kategorijama:

    • Najbolje kočenje na suhim i mokrim površinama
    • Precizno i dinamično upravljanje uz odličan odaziv gume
    • Izvanredna dugotrajnost i izdržljivost.

 

 

Nadalje, Michelinovom zimskom Pilot Alpin 5 pneumatiku od strane AutoMotor Sporta dodijeljena je „Vrlo dobra“ preporuka i prvo mjesto na testu! Na AutoBildovom testiranju allseason guma apsolutnu dominaciju pokazao je Michelinov cjelogodišnji pneumatik CrossClimate SUV koji je s lakoćom nadvladao svu konkurenciju u dimenziji 225/50 R18. Na posljednjem testu cjelogodišnjih guma TyreReviwsa Michelinovi CrossClimate 2 pneumatici za putnička i SUV vozila okrunjeni su lovorikama u gotovo svim kategorijama!

 

Odaberite svog pouzdanog partnera iz naprednog Michelin programa i vozite sigurno tijekom cijele sezone, i onda još – godinama – bez obzira na vremenske uvjete!