Pretraži
Povratak na ostale objave

TRENDI POGLED NA LJETO: Uz kupnju novih Nokian guma, poklanjamo eko sunčane naočale

TRENDI POGLED NA LJETO: Uz kupnju novih Nokian guma, poklanjamo eko sunčane naočale

Dobre gume važan su dio svake ljetne avanture. Neka vam vrijeme ne pokvari ni doživljaj ni planove uz nove Nokian pneumatike!

Prvoklasni finski pneumatici pružit će vam sigurnost na ljetnim putovanjima, bez obzira na vrućine i pljuskove, a za potpuni užitak u vožnji pobrinut će moderne sunčane naočale napravljene od ekoloških materijala koje darujemo uz kupnju novog kompleta upravo Nokian ljetnih guma!

Odaberite svoje:

NOKIAN POWERPROOF - Bezbrižno u oštre zavoje

Ljetna guma Powerproof vješto će savladati sve prepreke koje se mogu pojaviti ljeti, uz postojanu udobnost, kontrolu i balansiranu vožnju. Iznimno stabilno upravljanje pri velikim brzinama i kod naglog kočenja, glavne su prednosti ovog modela.

Nokian Powerproof ljetna guma

Jedinstvena Dual Zone Safety tehnologija, točnije koncept dualne zone sigurnosti, osigurava precizno rukovanje i prianjanje uz podlogu. Powerproof ostvaruje dobar kontakt s cestom u svim vremenskim uvjetima; od vrućeg gradskog asfalta do kiše koja je počela naglo padati. Ova guma čvrsto prianjanja i momentalno reagira na promjene u vožnji. Višeslojna struktura Nokianovog Powerproof-a smanjuje otpor kotrljanja te time štedi potrošnju goriva.

NOKIAN WETPROOF - Mirno kroz kišne dane

Nokian Wetproof sigurna je i pouzdana ljetna guma. Uz izvrsne sposobnosti kočenja na mokroj površini i snažnu otpornost na aquaplaning, Wetproof čini vožnju jednostavnom i udobnom, čak i tijekom dosadne južine.

Glavne odlike Nokian Wetproof ljetnih guma:

  • Vrhunska sigurnost na mokrim cestama
  • Iznimno visoka udobnost vožnje
  • Lakoća kotrljanja koja štedi gorivo i čuva okoliš.

Nokian Wetproof ljetna guma

Nokian Wetproof nudi stabilne performanse u kišnim danima i pruža stabilnost pri naglom pogoršanju uvjeta na cestama. Tajna precizne ravnoteže na mokrim i suhim površinama novi je koncept Dual Zone Safety. Ova jedinstvena tehnologija pruža sigurnost i pouzdanost u vožnji u svim uvjetima, dok smanjeni otpor kotrljanja povećava učinkovitost goriva i podržava ekološku vožnju.

Stroga ispitivanja za prvoklasnu sigurnost

Ljetne gume moraju biti sigurne i pouzdane; od hladnih proljetnih jutra do kasne jeseni. Posebna stručnost tvrtke Nokian Tyres osigurava da novi ljetni pneumatici pružaju stabilne performanse i kvalitetu tijekom čitavog razdoblja korištenja.

Kada uživate u sunčanim ljetnim danima, lako je zaboraviti opasnosti cesta natopljenih kišom. Vrijeme ljeti može varirati od ekstremnih vrućina do naglih i obilnih pljuskova.

Prema istraživanju potrošača tvrtke Nokian Tyres, sigurnosne karakteristike najvažnije su značajke koje kupci traže prilikom kupnje guma. To je razlog zašto odabiru Nokian pneumatike.

Odaberite Nokian i preuzmite atraktivan poklon

Kako bi doživljaj ljeta bio potpun, odvezite se u suton na četiri nove Nokian ljetne gume, a mi ćemo vam pokloniti trendi naočale napravljene od slame!

Nokian naocale za kupnju u Vulkalu

Pogodnost vrijedi od 11.4. do 31.5.2022. ili do isteka zaliha, u svim Vulkalovim poslovnicama i webshopu, a odnosi se isključivo na maloprodajne, fizičke kupce.

Čekamo vas!