Pretraži
Povratak na ostale objave

UŽIVAJTE U GOODYEAR BENEFITIMA: Najbolje gume sezone za najbolje ljeto do sada

UŽIVAJTE U GOODYEAR BENEFITIMA: Najbolje gume sezone za najbolje ljeto do sada

Ako preferirate gume koje osvajaju najviše ocjene na najrelevantnijim testovima, onda sigurno znate da njima i ove sezone vladaju Goodyearovi pneumatici, među kojima tehnološki usavršen UHP pneumatik Goodyear EfficientGrip Performance 2!

Guma ispunjena najnovijom smjesom i inovativnim tehnologijama, pokazat će najbolje performanse i u najgorim kišnim uvjetima, dok će vam na suhim i suncem obasjanim kolnicima pružiti ugodnu i stabilnu vožnju prema moru i odmoru!

Tu je i najnovija ljetna senzacija, Goodyearova Eagle F1 Asymmetric 6-ica s iznimno visokim performansama, optimiziranim prianjanjem na suhim i mokrim površinama, preciznim upravljanjem i kratkim zaustavnim putom. UHP guma nadograđena Goodyearovim tehnologijama Dry Contact Plus i Wet Braking Pro čini vas spremnima na sve, neovisno o tome vozite li benzinca, dizelaša ili električno vozilo.

 

Gazni sloj Asymmetric 6-ice adaptira se stilu vožnje i površini ceste čime poboljšava odaziv i izvedbu gume, a nova smjesa omogućuje bolji mikrokontakt, upravljanje i kočenje na mokrom. Snižena razina buke i nizak otpor kotrljanja čine vožnju još ugodnijom, uz značajnu uštedu goriva.

Kako bi se na vrijeme pripremili za nadolazeće (pro)ljetne užitke, Goodyear će Vaše vozilo opremiti najboljim ljetnim gumama, a Vas nagraditi modernim ručnikom za plažu!

Iskoristite Goodyear pogodnost i u periodu od 15. ožujka do 1. svibnja 2023. (ili do isteka zaliha) nabavite četiri nova ljetna ili cjelogodišnja pneumatika iz Goodyearovog asortimana, u bilo kojoj Vulkalovoj poslovnici ili webshopu, u dimenziji 17 cola i većoj i na poklon dobivate prostran i atraktivan ručnik za plažu od visokokvalitetnog materijala!

Ponuda vrijedi isključivo za fizičke, maloprodajne kupce.