Pretraži
Povratak na ostale objave

U KVALITETI JE KLJUČ: Uz kupnju novih Pirelli guma, trkaći privjesak na dar!

U KVALITETI JE KLJUČ: Uz kupnju novih Pirelli guma, trkaći privjesak na dar!

Svaki model vozila ima vlastite zahtjeve za idealnim pneumaticima. Stoga Pirelli, u uskoj suradnji s proizvođačima automobila, razvija gume savršeno usklađene s potrebama vozila te prilagođene njegovim individualnim odlikama na razini originalne opreme.

Pirelli gume jamče optimalno ponašanje Vašeg vozila u vožnji koje predviđa proizvođač: ujednačenu upravljivost, čak i pri velikim brzinama, izvrstan odaziv i preciznost gume te najvišu razinu kontrole i stabilnosti vozila uz vrhunsku udobnost.

Pneumatici Pirelli svaku vožnju čine posebnim doživljajem s maksimalnim vijekom trajanja jer su prilagođene upravo za težinu Vašeg vozila pa se ravnomjerno troše tijekom ukupnog životnog vijeka.

Odaberite dimenziju koja najviše odgovara Vašem osobnom ili SUV vozilu, u najbližoj Vulkalovoj poslovnici ili webshopu, i uz vrhunske performanse, nagradite se originalnim Pirelli privjeskom na legendarni trkaći pneumatik – Pirelli PZero!

 

Uz kupnju 4 nove Pirelli gume, darujemo Pirelli privjesak na trkaću gumu!

 

Promocija traje od 5. travnja do 31. svibnja ili do isteka zaliha, pri kupnji četiri nova Pirelli pneumatika u dimenziji od 16 cola i većoj, iz Pirellijevog ljetnog i cjelogodišnjeg programa. Poklon uz kupnju odobrava se isključivo u maloprodaji, točnije krajnjim kupcima, fizičkim osobama.

Ljetni i cjelogodišnji Pirelli pneumatici pružit će vam beskompromisnu sigurnost na gradskim prometnicama i autocestama, pravovremeno kočenje, odličnu izvedbu na suhim i mokrim cestama uz smanjenu razinu buke.

Odaberite svoj u Vulkalu!

 

Novi Pirelli Scorpion™ – ljetni idol svakog vozila

Novi Scorpion™ najnoviji je Pirellijev ljetni pneumatik visokih performansi za primjenu u SUV vozilima s fokusom na performanse na mokroj podlozi, kilometražu, otpor kotrljanja i udobnost vožnje.

Zahvaljujući najnovijem tehnološkom razvoju, novi Scorpion™ osigurava izvrsne performanse u područjima sigurnosti, učinkovitosti, održivosti i udobnosti.

 

Pirelli Scorpion u Vulkalu!

 

Nova smjesa i dizajn gaznog sloja s ravnim remenima omogućuje Pirelli Scorpionu smanjen put kočenja i manji otpor kotrljanja, a optimiziran raspored utora pruža bolje prianjanje, poboljšano upravljanje i smanjenu emisiju buke uz učinkovitu zaštitu od akvaplaninga.

 

Cjelogodišnji Pirelli CINTURATO™ All Season SF 2 – za sve sezone i vremenske uvjete

Za vozače koji ne žele brinuti o sezonskoj izmjeni guma, kao ni o izazovima na cestama, savršen izbor je Pirellijev CINTURATO™ All Season SF 2 pneumatik.

Osim što će vam pružiti prvoklasni komfor, kilometražu i sigurnost tijekom cijele godine, novi CINTURATO™ All Season nudi brojna tehnološki napredna i inovativna rješenja.

 

Pirelli Cinturato All Season SF2 potražite u Vulkalu

 

Nova generacija proizvoda All Season 3 Peak Mountain Snowflake (3PMSF) dizajnirana je za postizanje poboljšanih performansi proizvoda u gradskim i turističkim uvjetima, s posebnim fokusom na kilometražu i sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Oznaka 3PMSF jamči savršenu upotrebljivost i ljeti i zimi, tako da više ne morate brinuti o sezonskoj izmjeni guma.

Nova adaptivna smjesa omogućuje maksimalnu razinu izvedbe u širokom rasponu temperatura. Gazni sloj u obliku slova V s isprepletenim utorima povećava sigurnost i smanjuje mogućnost nastanka akvaplaninga, a za poboljšanu izvedbu na snijegu pobrinut će se optimalan broj i položaj 3D lamela.

S CINTURATO™ All Season SF 2 pneumatikom uživat ćete u vrhunskom, udobnom i sigurnom iskustvu vožnje tijekom cijele godine. Također je dostupan (u odabranim veličinama) s tehnologijom proširene mobilnosti: Seal Inside™ i Run Flat™.