Pretraži
Povratak na ostale objave

USPJEH TOYO TIRES PNEUMATIKA: Proxes Comfort zauzeo drugo mjesto na testu Auto Expressa

USPJEH TOYO TIRES PNEUMATIKA: Proxes Comfort zauzeo drugo mjesto na testu Auto Expressa

Dok je ljetna sezona na vrhuncu, njemu stremi i hvaljeni ljetni pneumatik iz Toyo Tires asortimana, Proxes Comfort koji je na nedavnom testu ljetnih guma, u organizaciji Auto Expressa 2023. osvojio srebrnu titulu, s ukupnom ocjenom od visokih 98,9%. Time je guma zaslužila oznaku „Preporučene“ od strane uglednog časopisa.

Auto Express najprodavaniji je tjedni, automobilistički časopis u Ujedinjenom Kraljevstvu. Poznat po detaljnim pregledima i testovima najnovijih automobila, časopis je vrlo cijenjen od strane njegovih pratitelja. Iscrpni testovi guma očekuju se s iznimnim interesom te su naširoko čitani i prihvaćeni.

Časopis je pohvalio gumu te ju opisao kao jednu od najboljih u klasi: - “Toyo je proizveo impresivno kompletan pneumatik, koji se dokazao kao dobro uravnotežen tijekom testova. Proxes Comfort također je bio prilično dobar u vožnji.”

Nadalje, časopis je za gumu naveo da je pokazala "uravnoteženu izvedbu u svim disciplinama..." kao i "...izvrsnu izvedbu na suhom..." dodajući da je "Proxes Comfort bio manje od metra iza najboljeg od ostalih u kočenju i oko sekundu sporiji na stazi za upravljanje od pobjedničke gume.”

Osim što je impresionirao u testovima performansi, časopis je primijetio da je "Toyo završio treći po potrošnji goriva..."

Proizveden u novoj europskoj tvornici Toyo Tires u Srbiji, Proxes Comfort razvijen je kako bi zadovoljio potrebe tehnološki naprednijih vozila koja zahtijevaju stabilnost pri velikoj brzini i tihu udobnost na velikim udaljenostima. Izvrsna upravljivost i kočenje jamče vozačima vrhunsku stabilnost i opuštenu vožnju.

Potražite svoju dimenziju u našoj web ponudi ili najbližoj poslovnici.