Pretraži
Povratak na ostale objave

UVIJEK SIGURAN ODABIR: Putujte bezbrižno na novim Michelin gumama uz vaučer za montažu

UVIJEK SIGURAN ODABIR: Putujte bezbrižno na novim Michelin gumama uz vaučer za montažu

Ove sezone, Michelin je svojim vjernim kupcima (i onima koji će to upravo postati), odlučio olakšati i odabir vrhunskih guma i njihovu montažu!

Pri kupnji novog seta ljetnih ili cjelogodišnjih guma marke Michelin, u dimenzijama od 16 cola i većim, u svim Vulkalovim poslovnicama ostvarujete pravo na servisni vaučer za povoljniju montažu!

Promotivna ponuda traje u periodu od 18. ožujka do 31. svibnja ili do isteka zaliha, isključivo za maloprodajne kupce, fizičke osobe.

Požurite, broj vaučera je ograničen, a iznosi nikad veći:

  • Pri kupnji 4 Michelin pneumatika u dimenzijama 16'' i 17'' = servisni vaučer u iznosu od 30,00 eura
  • Pri kupnji 4 Michelin pneumatika u dimenziji 18'' i većoj = servisni vaučer u iznosu od 50,00 eura

Sve četiri kupljene gume moraju biti na istom računu, a vaučeri vrijede za kupnju guma iz putničkog, SUV i kombi segmenta.

Ako se na istom računu nalazi više kompleta guma ili kupac kupi još četiri gume na drugoj fakturi, on svejedno ostvaruje pravo na samo jedan vaučer.

Ukoliko krajnji kupac kupi najmanje jedan set (4 gume) u dimenziji od 18”+, samo jednom dobiva vaučer od 50 eura.

Servisni vaučer može se iskoristiti jedino za usluge vezane za gume: montaža, demontaža, postava, balansiranje, skladištenje guma itd., a nikako kao popust za gume!

Servisni vaučer se može iskoristiti samo jednom i to samo uz kupnju guma, isključivo na prodajnom mjestu gdje je obavljena kupnja.

Mogućnost je dostupna uz kupnju guma u Vulkalovim poslovnicama i webshopu (uz montažu u Vulkalovim prodajno-servisnim centrima).

 

Vidimo se!