Pretraži
Povratak na ostale objave

VEĆE UŠTEDE ZA PRIJEVOZNIKE: Iskoristite Michelinove pogodnosti i opremite vozila za sezonu

VEĆE UŠTEDE ZA PRIJEVOZNIKE: Iskoristite Michelinove pogodnosti i opremite vozila za sezonu

Michelin i ovog proljeća podržava prijevoznike i pomaže im pri optimizaciji troškova!

Kupujte Michelinove pneumatike za kamione, autobuse i prikolice iz Vulkalove ponude, u periodu od 1.3. do 31.5.2023., registrirajte kupnju unutar Michelin CLUB PRO aplikacije i ostvarite pravo na povrat novca!

U ovoj promotivnoj kampanji sadržane su:

  • sve gume marke Michelin za kamione, putničke i gradske autobuse na dimenzijama naplataka 22,5'' te za prikolice na dimenzijama naplataka 17,5'', 19,5'' i 22,5'' koje imaju poseban cashback bonus od +20 eura (150,69 kn).
  • sve kamionske gume marke Michelin na dimenzijama naplataka 17,5'' i 19,5'' za upravljačke i pogonske osovine koje imaju dodatan cashback bonus od +20 eura (150,69 kn).

Poseban bonus može se kombinirati sa standardnim bonusom od 25 eura (188,36 kn) ili 15 eura (113,02 kn) koji vrijedi za kategorije proizvoda koje sudjeluju u promociji.

Ne zaboravite registrirati račun u program Club PRO by Michelin u roku od 30 dana od izdavanja.

Pogodnost vrijedi isključivo za registrirane korisnike Michelin MyPortala i samo za krajnje kupce (računi tvrtki koje prodaju gume neće se prihvaćati).

Iznose odobrene kao bonus sudionici mogu iskoristiti na web stranici programa unosom bankovnih podataka.

Tu je i pogodnost za vlasnike kombi vozila! Svaka kupljena guma iz asortimana Agilis dolazi s povratom od 5 (37,67 kn) ili 10 eura (75,34 kn), mjesec po mjesec!

 

Michelin nagrađuje vašu lojalnost povratom novca, zato požurite i iskoristite dodatne bonuse, isporuka guma vrijedi do isteka zaliha!

Više informacija zatražite pozivom ili slanjem upita u bilo koju Vulkalovu poslovnicu.