Pretraži
Povratak na ostale objave

VELIKA PONUDA NEXEN-a: Nabavite novi set guma s odličnim omjerom uloženog i dobivenog!

VELIKA PONUDA NEXEN-a: Nabavite novi set guma s odličnim omjerom uloženog i dobivenog!

S ciljem pružanja još veće ponude guma, odsad u svim Vulkalovim poslovnicama i webshopu možete pronaći cjenovno pristupačnije pneumatike marke Nexen Tire!

 

Nexen Tire pneumatici idealni su za putnička i sportska vozila, vozače koji žele kvalitetnu, izdržljivu i pouzdanu gumu uz određene uštede.

Ovaj južnokorejski brend već sedam desetljeća osvaja globalno tržište, prvenstveno svojim širokim portfeljem guma za osobna i SUV vozila te je jedan od vodećih svjetskih lidera na tržištu guma.

Nexenove tvornice i istraživački centri rasprostranjeni su diljem svijeta, kako bi njegovi stručnjaci stvarali gume namijenjene točno određenim podnebljima te zadovoljili i najzahtjevnije potrebe modernih vozila i njihovih vlasnika. Inovativnu proizvodnju i poslovanje Nexen Tires-a prepoznali su broji lideri iz autoindustrije, poput tvrtki Kia i VW, kao i engleski nogometni prvaci Manchester City FC.

 Nexenovi stručnjaci i proizvodnja guma

 

Nexen Tires predan je razvoju novih tehnologija u gumama kako bi osigurao sigurnost mobilnosti i viši životni standard za sve. Sustavni napredni procesi proizvode pneumatike koji predvode promjene i pokreću razvoj načina na koji vozimo i kako putujemo.

 

Nexen gume odlikuje stabilnost, sigurnost i postojana upravljivost.

Izabrali nove Nexen NFera Sport ili Nexen NFera Pimus ljetne gume s asimetričnim gaznim slojem i sustavom dijagonalnih žljebova za brzo i sigurno kočenje na mokrim te optimalno upravljanje na suhim površinama, ili svoje povjerenje dali poboljšanom Nexen Nblue HD Plus pneumatiku s niskim otporom kotrljanja, snažnim bočnicama i izvrsnim prianjanjem koji će vam omogućiti manju potrošnju goriva i razinu buke u cockpitu, odabrat ćete gume koje će vam pružiti najbolje iskustvo vožnje, kao i značajne uštede!

 

Osvojite svaku cestu, vozite bezbrižno kroz sve vremenske uvijete uz nove Nexen Tires gume, pronađite svoju dimenziju već danas – iste cijene i uvjeti vrijede za kupnju u našim poslovnicama i webshopu