Pretraži
Povratak na ostale objave

Vrhunski PIRELLI pneumatici – još inovativniji, još dostupniji!

Vrhunski PIRELLI pneumatici – još inovativniji, još dostupniji!

Jedan od najvećih i najpoznatijih proizvođača guma, s globalnom distribucijskom mrežom i potražnjom…

Jedan od glavnih dobavljača i sponzora Formule 1…

Jedan od najboljih primjera talijanske kvalitete i inovativnosti…

Dobro poznat brend svakom zaljubljeniku u oktane…

Pirelli – pripremio je WOW zimsku ponudu u svim Vulkalovim poslovnicama!

 

U periodu od 11.11. do 31.12.2020. pri kupnji bilo kojeg kompleta Pirelli pneumatika (četiri komada), na poklon dobivate servisni bon od 150,00 kn za povoljniju ugradnju istih na Vaše vozilo!

 

Pirelli nudi bogat izbor ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih pneumatika koji se odmah pri montaži adaptiraju na vremenske uvjete i temperature kako bi vam osigurali optimalnu kontrolu, manju buku i iznimnu udobnost na svim površinama. Smjesa unutar Pirelli pneumatika dizajnirana je da bi pružila ultimativno prianjanje i visoku razinu trakcije na suhim i mokrim cestama uz znatnu otpornost na aquaplaning.

 

Jer za Pirelli vozilo nije samo vozilo. Ono je sustav vlastitih potreba, autentičnosti i svrhe.  Samo intenzivnim proučavanjem i analizom posebnih značajki svakoga vozila mogu se stvoriti najbolje performance koje zadovoljavaju sve želje vozača i dinamiku ovjesa. Tu predanost i strast prepoznali su vodeći proizvođači automobila uz čiju suradnju Pirelli stvara pneumatike koji perfektno upotpunjuju i surađuju s vozilom. Koristeći najnovije materijale, napredne smjese i najnovije proizvodne procese, Pirelli vam nudi sigurnost, pouzdanost i stil. Emociju savršenu transformiranu u performansu.

 

Dizajnirane u Italiji, stvorene za svjetske vozače.

Ove zime i Vi birajte – Pirelli pneumatike!

Cjelokupni asortiman i pripadajuće cijene možete pogledati na: https://vulkal.hr/pirelli