Pretraži
Povratak na ostale objave

VULKAL SLAVI ROĐENDAN: 30 godina uz vas!

VULKAL SLAVI ROĐENDAN: 30 godina uz vas!

Vukal svoje korijene vuče s početka 70-tih godina prošlog stoljeća kada je na području Sesveta, a kasnije Podsuseda djelovao obiteljski obrt “Vulkanizacija Kalečak”. U utorak, 8. siječnja 1991. iz njega je stasala tvrtka kakvu danas poznajemo. Skraćivanjem i spajanjem samog naziva obrta, stvoren je - VULKAL.

Na zagrebačkoj Samoborskoj cesti, otvoren je prvi i tada jedini Vulkalov servis u kojem se uz kupnju guma, mogala napraviti dijagnostika vozila, popravci i geometrija kotača. Sve se radilo rukama i srcem. Uz jednu blagajnu i široki, prilazni box.

Dugogodišnjim trudom, zalaganjem i transferom znanja, povećala se retail ponuda, prodajni asortiman uključivao je sve više domaćih i inozemnih proizvođača guma, a s povećanjem potražnje, otvorile su se nove podružnice u Zagrebu, Velikoj Gorici, Osijeku, Rijeci, Zadru i Stankovcima. Kontinuirano se ulagalo u edukaciju djelatnika i nove tehnologije, pratilo potrebe modernog društva i urbanog kretanja te stvorilo pozitivno okruženje za daljni rast i razvoj.

 

Vulkal je danas sinonim za sigurnost, stabilnost i povjerenje, najbolji izbor za svakog vozača. Mjesto na kojem se uvijek osjećate dobrodošlo. Mjesto na kojem je vaše zadovoljstvo prioritet, a vrhunska usluga imperativ.

 

Jer svakoga dana, iz godine u godinu, dajemo svoj maksimum. Podižemo ljestvicu, probijamo granice i idemo još dalje svjesni izazova koji su pred nama. Da bi pružili inspiraciju, ali i zasluženu počast svim prijašnjim i budućim generacijama koje su izgradile i nastavljaju graditi vaš i naš Vulkal.

Hvala vam na prekrasnih 30 godina.

Jedva čekamo vidjeti što nam donosi narednih 30, uz samo jednu rođendansku želju – da ih proslavimo zajedno!