Pretraži
Povratak na ostale objave

VULKAL SUPER KART: Svečano smo otvorili Vulkal karting stazu u Igrandia/Marsupia tematskom parku

VULKAL SUPER KART: Svečano smo otvorili Vulkal karting stazu u Igrandia/Marsupia tematskom parku

U petak, 17.5.2024., u zagrebačkom Family Mall-u, na drugom katu prostranih Igrandia i Marsupia tematskih parkova, svečano smo otvorili Vulkal Super kart!

Novootvorenu Vulkalovu karting stazu ne gledamo isključivo kao mjesto za zabavu i natjecanje, već i kao platformu za promicanje sigurnosti u prometu među našim najmlađima. Ova staza ne samo da pruža priliku za uživanje u vožnji, već je i prostor gdje se možemo educirati o važnosti pravilnog ponašanja u prometu.

Jedna od ključnih komponenti kartinga, kao i svake vožnje, upravo su gume. Baš kao što gume omogućavaju sigurno kretanjkolnikom, tako i pravilno održavanje i upravljanje vozilima na cesti pomaže u sprječavanju nesreća.

Kroz ovu suradnju, želimo potaknuti mlade vozače da razvijaju vještine vožnje, ali ih istovremeno i podsjećati na važnost pravilnog odabira i očuvanja pneumatika, poštivanja prometnih pravila i sigurnosnih mjera. Učenje o sigurnosti u prometu treba započeti u najranijoj dobi, kako bismo izgradili svijet u kojem će naša djeca biti odgovorni i pažljivi sudionici u prometu te prenijeti svoje vozačke navike na svoju djecu i generacije koje dolaze.

Vulkal Super kart

Hvala svima koji su, zajedno s nama, u velikom broju krenuli na uzbudljivo putovanje ka boljoj, sigurnijoj i zabavnijoj mobilnosti za sve!