Pretraži
Povratak na ostale objave

ZAŠTO ODABRATI BRIDGESTONE: Jer uz vrhunske performanse, nudi veliku uštedu pri montaži!

ZAŠTO ODABRATI BRIDGESTONE: Jer uz vrhunske performanse, nudi veliku uštedu pri montaži!

I ove sezone trudimo se odgovoriti na sve potrebe tržišta i omogućiti vam što veću i kvalitetniju ponudu guma, uz niz pogodnosti i ušteda.

Trenutno su u našim poslovnicama, kao dodatni benefit pri kupnji određenih premium guma, najpopularniji servisni vaučeri pomoću kojih možete značajno uštedjeti pri montaži guma u najčešćim dimenzijama.

Među brendovima koji vam nude vrhunske pneumatike s odličnim rezultatima na svim recentnim testovima zimskih guma i priliku da ih ugradite na vaša vozila po povoljnijoj cijeni, nalazi se i Bridgestone.

Više od 90 godina, Bridgestone je u službi vas i vaših vozila, u više od 150 zemalja svijeta. Predan unaprjeđenju društva i globalne mobilnosti vrhunskom kvalitetom, proizvodi pneumatike usavršenih performansi, sukreirajući i demonstrirajući svo znanje i kulturu utkane u poslovanje ovog, mnogima omiljenog, proizvođača guma.

Bridgestone svojim inovativnim rješenjima i pomicanjem granica, iz godine u godinu, razvija načine na koje se krećete, živite, radite i uživate u vožnji – zahvaljujući visokokvalitetnim gumama bezbrižno upravljate svim svojim putovanjima.

 

Servisna kampanja samo u Vulkalovim poslovnicama

Kako bi tijekom zimskih mjeseci savladali sve izazove mokrih, snježnih ili zaleđenih cesti, Bridgestone je pripremio promotivnu kampanju tijekom koje kupcima četiri zimske ili cjelogodišnje gume poklanja servisni vaučer, sukladno dimenziji:

  • 4 Bridgestone gume u dimenzijama 15'' i 16'' – servisni vaučer u visini od 100,00 kn (13,77 €)
  • 4 Bridgestone gume u dimenziji 17'' – servisni vaučer u visini od 180,00 kn (23,89 €)
  • 4 Bridgestone gume u dimenzijama 18''i veće – servisni vaučer u visini od 250,00 kn (33,18 €)

 *Cijene u eurima izražene su prema fiksnom tečaju konverzije 1 € = 7,53450 kn

 

Vaučere je moguće iskoristiti samo pri ugradnji Bridgestone guma, u istoj Vulkalovoj poslovnici u kojima se kupnja i odvijala.

Pravo na vaučere ostvaruju samo maloprodajni kupci, fizičke osobe, u vrijeme trajanja kampanje, odnosno, od 24.10. do 10.12.2022. ili do isteka zaliha.

 

Preporuka zimskog Bridgestonea – usavršen Blizzak LM005

Bridgestoneova zimska perjanica – Blizak LM005, s razlogom je dugogodišnji vladar zimskog asortimana i jedna od guma s najbolje ocijenjenim kočionim performansama te prianjanjem na snijegu i ledu.

 Bridgestone Blizzak LM005

Bridgestone Blizzak LM005 najbolji je u klasi po pitanju kočenja i skretanja na mokrim i vlažnim cestama uz izvanrednu trajnost i optimalnu udobnost u vožnji.

Superiorni Blizzak nikad nije bio bliže – zahvaljujući servisnim vaučerima i Vulkalu!