Pretraži
Povratak na ostale objave

ZA PLODNU SEZONU: Najšira ponuda poljoprivrednih guma

ZA PLODNU SEZONU: Najšira ponuda poljoprivrednih guma

Uspješna poljoprivredna sezona, ovisi o mnogo faktora. O vremenu, o opremi, zemlji, sjemenu i mladicama, radnicima, životinjama…

Proljetna sadnja samo što nije počela, a za optimalnu pripremu zemljišta te najpovoljnije uvjete klijanja, rasta i razvoja usjeva neizostavna su stavka i adekvatne gume!

Sustavna obrada veće površine tla bez pomoći strojeva danas je nezamisliva. Dubina i način obrade sve se više oslanjaju na specijalizirane strojeve. Odgovarajuća mehanizacija glavna je i polazna točka za uspješan rezultat.

Ovisno o složenosti procesa obrade, za poljoprivredan stroj potrebno je odabrati gumu odgovarajućih performansi.

 

Najbolja ponuda za poljoprivrednike

Da bi našim vrijednim i vjernim poljoprivrednicima omogućili što bolje izglede za rodnu žetvu, u svojem asortimanu nudimo gume za poljoprivredna vozila, traktore, prikolice, kombajne, radne strojeve te za druga industrijska vozila.

Opremite se na vrijeme i osigurajte svojim strojevima optimalan rad, a njivama plodan uzgoj, birajte gume proizvođača:

 

PETLAS

Poljoprivredne gume koje se odlikuju kvalitetnom izradom, novim tehnologijama, jedinstvenim dizajnom gaznog sloja i izvrsnim performansama. Petlas svoje proizvode prodaje u više od 110 zemalja, na svim kontinentima, a rado ga biraju i naši ratari. Sinonim je za plodonosnu izvedbu, visokofunkcionalnu strukturu i najvišu razinu izdržljivosti usađenu u svakoj gumi.

Nabavite gume za poljoprivredu marke Petlas u Vulkalu

Petlas gume jedne su od najpoželjnijih poljoprivrednih guma u kategoriji radijalnih traktorskih gumama, a njihova izdržljiva i pouzdana izvedba najbolji je odraz inovacije, podrobnih istraživanja i testiranja kojima su razvijane.

 

GALAXY

Poljoprivredne gume marke Galaxy siguran su odabir za one poljoprivrednike koji traže dugotrajnost i efikasnost, stabilnost i pokretljivost. Galaxy gume s lakoćom savladavaju najzahtjevnije terene, blato i vrućinu, a vozaču pružaju potpunu kontrolu i nevjerojatnu udobnost pri najtežim zadatcima.

Poljoprivredne gume Galaxy po super cijenama u najbližem Vulkalu

Poljoprivredne gume Galaxy dizajnirane su da nadmaše sve izazove i zahtjevne terene, a dostupne su  za gotovo svaku poljoprivrednu primjenu. Stvorene za posao, a otporne na oštećenja, poljoprivredne gume Galaxy izrađene su od smjese otporne na habanje, nude optimalnu dubinu gaznog sloja i izuzetnu konstrukciju karkase kako bi pružile superiorne performanse tijekom cijelog životnog vijeka. Odlične za vuču na terenu te stabilnu vožnju na lokalnim cestama.

 

Uloga poljoprivrednika u Hrvatskoj od krucijalne je važnosti za dobrostanje čitavog društva. Kao društveno odgovorna tvrtka, želimo poticati njihov rast, razvoj i uspjeh na svim poljima. Da bi ubrali plodove zajedničkog rada, potrebno je puno rada, truda i dobrih guma – a za to smo specijalizirani!

Više o ponudi poljoprivrednih guma možete saznati u našim poslovnicama, a sve kontakte možete pronaći OVDJE.