Pretraži
Povratak na ostale objave

ZIMSKI I SPORTSKI: Samo u Vulkalu uz kupovinu novih Dunlop guma dobivate visokokvalitetnu sportsku torbu

ZIMSKI I SPORTSKI: Samo u Vulkalu uz kupovinu novih Dunlop guma dobivate visokokvalitetnu sportsku torbu

Gume koje nisu posvećene samo vožnji, samom izgledu ili performansama, već cjelokupnom dojmu i doživljaju vožnje stižu iz Dunlopa!

Pneumatici prepuni novih tehnologija, smjesa i inovativnih rješenja jednako u i na gumi, svojim prepoznatljivim sportskim izgledom više od 125 godina privlače i kupce i poglede te unaprjeđuju vaše iskustvo za volanom i performanse vašeg vozila.

Ove zime poboljšajte „interakciju s cestom“, ojačajte vezu između gume i naplatka za maksimalnu kontrolu i preciznije upravljanje čak i u najizazovnijim zimskim uvjetima.

Kupnju kompleta novih zimskih modela Dunlop pneumatika u dimenzijama 16'' i veće, u periodu od 19. listopada do 21. studenog 2022. (ili do isteka zaliha) nagradit ćemo modernom sportskom torbom, koja će vam, kao i Dunlop gume, pružiti udobnost i praktičnost u obavljanju omiljenih aktivnosti.

Promotivna ponuda dostupna je u ograničenim količinama, a odnosi se samo na maloprodajne kupce, fizičke osobe!

 

Izdržljivi, dugotrajni i pouzdani – odaberite svoje zimske snagatore u Vulkalovim poslovnicama!

 

Tiha snaga gume Winter Response 2

Vrhunska zimska guma Winter Response 2 s oznakom A-B za vanjsku buku garantira malen otpor kotrljanja i minimalnu razinu buke u vašem cockpitu! Gusto raspoređene lamele na gaznom soju omogućit će vam odlično prianjanje na snijegu (3PMSF oznaka) te brzo i pouzdano kočenje uz dobru upravljivost na kolnicima okupanim kišom. Inovativan uzorak s blokovima, stvoren uz pomoć Reverse Snowguide tehnologije zadržava snijeg u središnjem dijelu gaznog sloja i time povećava trakciju kod kočenja i ubrzavanja.

 

Winter Sport 5 za čvrsto držanje ceste

Kad se uvjeti na cestama pogoršaju, treba vam guma čije se performanse ne mijenjaju. Nepredvidljive i oštre zimske uvjete prepustite Winter Sport 5 pneumatiku! Guma koja se vješto nosi sa svim izazovima na suhim, mokrim i zasnježenim površinama, pri većim brzinama i skretanjima, pružit će vam sigurnost i stabilnost, kao i učinkovitu potrošnju goriva. Povećanu izdržljivost na snijegu garantira oznaka 3PMSF, napredan gazni sloj štiti vozilo od proklizavanja, a vrhunsko bočno kočenje ojačano je inovativnim Dunlop tehnologijama.

 

Pomaknite granice i osvojite nove horizonte uz nove Dunlop gume!

 

Potražite ih u Vulkalovoj ponudi.